Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy

Mistrz Świata bez dopingu - Sebastian Suder

Się ktoś tutaj pytał czy można fajnie wyglądać będąc naturalem ; ) (dodatkowo gościu wyciska 180 na prostej)
johnmorra - #mikrokoksy 

Mistrz Świata bez dopingu - Sebastian Suder

Się ktoś t...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ktoś tutaj pytał czy można fajnie wyglądać będąc naturalem

@johnmorra: Oczywiscie, ze mozna..
@Strejle: Mam kolege - od dziecinstwa cos cwiczyl, wszystkie zawody wygrywal jakie byly tylko mozliwe w szkole/miedzy szkolne, po 3-4 miesiacach na silce wyciskal 100kg na plaskiej w maxie, w te jego wyniki jak 110kg po 4 miesiacach mnie nie dziwi, a skoro wyciskal takie ciezary to logiczne, ze miecho tez roslo bardzo szybko
@
  • Odpowiedz
@Szimu: nie logiczne sila ma malo wspolnego z masa miesniowa. Ja wazac 65 kilo bralem po kilku miechach 3 chyba ,160 w martwym wygladalem jak patyk i nadal wygladam teraz.pewnie cwiczac dalej bralbym 200 wygladajac.jak kogut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Strejle Bo nie atakuje żadnej partii, która rzuca się w oczy. Możesz będąc szczurem ciągnąć ponad 200 kg ale wyniku na podobnym poziomie w siedzę czy wyciskaniach nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@Strejle Mówię ziomek o martwym ciągu. A Ty mi o dwuboju. Możesz ciągnąć 200 kg i być szczurem. Ale jak będziesz wyciskał 150 czy siadał 150 to szczurem nie będziesz.

Ile wyciskałeś i siadałeś, kiedy wyglądałeś jak patyk?
  • Odpowiedz