Aktywne Wpisy

vieniasn +18
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

The BBC’s Andrew Neil says BBC research shows that more than 158 Tory MPs - the threshold - have now said that they will vote for Theresa May.
But he points out that just because MPs says they will vote for May, that does not necessarily mean they will.
z tego co widze to na twitterze juz przeglosowane ze May zostanie...
#brexit #uk
Ja mysle ze Teresa jest uparta (co juz wielokrotnie udowodnila) i moze nawet po odrzuceniu swojego dealu prowadzic kraj do no-deal brexitu:)
Swoja droga wtedy rozumiem bedzie tez jakis (to juz chyba zalezy od EU, czy chca dlugie kolejki) border miedzy IRL/IRL PLN, ja personalnie nie mam z tym zadnego problemu:), najlepiej jakby