Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +976
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
A teraz wyobraź sobie, że jestem twoją żoną i dostajesz taki pakunek codziennie do pracy
#studbaza #warszawa ##!$%@? #testoviron
#carboners #bmw #samochody
Szanuje za wywoływanie bólu dupy samochodami, jest piękny, ale rozmawia się z tobą jak ze stereotypowym kozminowcem xD
Komentarz usunięty przez autora
W sumie na wiele z tych aut byłoby mnie stać gdybym mieszkał w USA, taki Bentley Continental czy Aston Martin V8 Vantage to ok. 30 000$ ~ 115 000zł.
Jednak gdybym chciał sprowadzić takie do Polski, to musiałbym się liczyć z transportem, podatkami i innymi kosztami. Ze 115 000zł zrobiłoby się wg moich wyliczeń 220 000zł+
W imie czego i na jakich podstawach?
Z szacunku
Rok temu za (prawie) równo 200k mogłeś kupić V8 w automacie (automat afair 10 czy 15k dopłaty). Nie wiem jak jest teraz. Dodż też super. Ale rozważ
Czyli UW lepszy bo bardziej lewacki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie?
No tak, studiuje tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)