Wpis z mikrobloga

@Wygryw11: Po 10 latach w big4 tyle się zarabia. To, że wyciągasz 10k z jakichś rolek sushi czy innego lokalnego „byznesu” to nie oznacza że złapałeś Boga za nogi xD
Szanuje za wywoływanie bólu dupy samochodami, jest piękny, ale rozmawia się z tobą jak ze stereotypowym kozminowcem xD
@blinxdxb:
W sumie na wiele z tych aut byłoby mnie stać gdybym mieszkał w USA, taki Bentley Continental czy Aston Martin V8 Vantage to ok. 30 000$ ~ 115 000zł.

Jednak gdybym chciał sprowadzić takie do Polski, to musiałbym się liczyć z transportem, podatkami i innymi kosztami. Ze 115 000zł zrobiłoby się wg moich wyliczeń 220 000zł+
@sad_pepe:

Asfalt_Drobiowy: od 150tys masz bieda wersje z eco boost 2.3l natomiast z v8 kosztuje sporo ponad 200 tysięcy u nas ( ͡° ͜ʖ ͡°) Osobiście wolałbym dodge chargera też z v8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rok temu za (prawie) równo 200k mogłeś kupić V8 w automacie (automat afair 10 czy 15k dopłaty). Nie wiem jak jest teraz. Dodż też super. Ale rozważ
@FrankUnderwood bo idziesz do szkoły żeby się czegoś nauczyć a nie dla ocen. Ja wiem że to jest czasem ciężko pojąć ale tak jest i tak jest w cywilizowanym świecie. Nie wiem po czym wnioskujesz że to nie jest dobra szkoła :)? A co do zdawania, z perspektywy gościa ze stypendium to trochę irytuje bo rzeczywiście można mało zrobić i mieć 3 a nie 2, ale jak już mówiłem to nie o