Próbował ktoś odpalać #heroes3 na jakimś #vps z windowsem? Pograłbym chętnie, niestety jestem ograniczony i mam tylko za drogie komputery z owocem ( ͡°ʖ̯͡°)
VCMI niestety mega crashuje :(
inb4 nie mam kompa z windowsem i nie kupie go dla herosów xDD
@KacperOo: może się Azure nada, jest za darmo na rok b1s jak nie brałeś nigdy, a możesz odpalić na żądanie, pograć ile chcesz i wyłączyć maszynę - w chmurze płacisz "na minuty"??
@KacperOo: Zapisz się do bety geforce now, obecnie bezpłatna. Można pograć w każdą grę z steama na macos (problem save w grach da się ominąć), duża część jest wspierana natywnie. Działa dość płynnie - może nie nadaje się do FPS czy wyścigów ale reszta jest świetna. Jak masz minimum 30 Mb/s to się pobawisz.
Ja mam ponad 150 godzin przegrane w najnowsze tytuły AAA z windowsa na najsłabszym Macbook Air
@devones: brzmi mega ciekawie, jak wygląda kwestia problemu z save?
@KacperOo: Geforce Now odpala za każdym razem jakby nową wirtualną maszynę. Gry które oficjalnie są w katalogu nie mają problemów z save - problem jest z resztą. Otwierasz steam przez obojętnie jaką grę i musisz za każdym razem pobrać inną grę (ich serwery mają szybkie łącza więc to kilka minut) i kombinujesz albo z steam cloud save albo
Pograłbym chętnie, niestety jestem ograniczony i mam tylko za drogie komputery z owocem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
VCMI niestety mega crashuje :(
inb4 nie mam kompa z windowsem i nie kupie go dla herosów xDD
#homm3 #playonmac #playonlinux
Ja mam ponad 150 godzin przegrane w najnowsze tytuły AAA z windowsa na najsłabszym Macbook Air
@KacperOo: Geforce Now odpala za każdym razem jakby nową wirtualną maszynę. Gry które oficjalnie są w katalogu nie mają problemów z save - problem jest z resztą. Otwierasz steam przez obojętnie jaką grę i musisz za każdym razem pobrać inną grę (ich serwery mają szybkie łącza więc to kilka minut) i kombinujesz albo z steam cloud save albo