Wpis z mikrobloga

W moim poprzednim wpisie, który dodałem tutaj poprosiłem o plusy osób, które jeżdżą kilkunastoletnim autem klasy premium.

Pomimo, iż mam bekę z tego, że część z Was stara się podkreślać za każdym razem kiedy mowa jest o autach, że jeździ "samochodem klasy premium, 20 letnim" to rozumiem doskonale waszą fascynację tymi pojazdami. Niech motoryzacja łączy a nie dzieli. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No także z fartem, elo.

#niewiemjaktootagowac #samochody

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cz4rnyy: Wiesz co myślę żę ludzie jeżdzą 30 letnią marką premium nie z wyboru a z grubości ich portfela :P Przynajmniej tak było z moim Golfem 3 :)
Gdybym miał kasę na Tesle to bym nią jeździł ;)
  • Odpowiedz
@Tomasztom p--------z o tym fiacie. Jeździsz tym audi bo cie nie stać na nic nowszego i tłumaczysz sobie to wygodnymi fotelami, które już są wypracowane. Usiądź w obojętnie czym nowym, nie musi to być premium, byle dacia. To jakby mieć 40 letnią wersalkę i usprawiedliwiać ją wygodną gąbką podczas snu.
  • Odpowiedz
@justkilling typowy umysł biedaka. Taki niemiec oddaje swojego golfa na szrot bo nawet przeglądu nie przejdzie a polak po jego kupnie jeździ nim kilka lat. To samo z oponami. Opony używane z niemiec. Co z tego że mają bieżnik, nie bez powodu niemiec je wywalił. Ale polak chwali.
  • Odpowiedz
@Kokardka_88: przecież nie chodzi o fotele xdddd
Te audi ma wielowachaczowe zawieszenie , ktore bardzo fajnie sie prowadzi. A w dupie to mam czy jest to auto za 5k czy za 30. Ma mnie dowieźć do pracy i tyle.
  • Odpowiedz
@Tomasztom i kolejny, który będzie jeździć byle czym byle dojechać. Wsiadasz o tej porze roku do auta i pierwsze co to masz zaparowane szyby bo przez te lata jest pełno wilgoci.
Pojeździł byś chwilę nowym autem z salonu to byś zobaczył różnicę. A tak p----------z 20 letnim autem klasy premium i czujesz się dobrze. Ciekawe czemu prezesi dużych firm jeżdżą nowymi autami za 300k zamiast audi za 2k.
  • Odpowiedz