@pd19: ja bym bardziej zaproponował ogarnięcie jaką konsolę mają znajomi byś mógł pograć z nimi przez neta, u mnie większość ma xboxa dlatego go kupiłem. Gdyby mieli ps4 to bym kupił ps4. Obie konsole są praktycznie identyczne i różnią się tylko tytułami ekskluzywnymi. No i ps4 wyje jak p------e bo grałem w rdr2 u znajomego.
@pd19: jako byly posiadacz obu konsol polecilbym jednak xboxa. praktycznie we wszystkim jest lepszy. te kilka exow od sony nie powinno decydowac o wyborze bo polowa z nich moze Ci nie podejdzie lub szybko sie znudzi jak np. mnie spiderman. poza tym microsoft ostatnio notuje duzy wzrost sprzedazy i wykupil kilka fajnych studiów. naprawde przyszly rok zapowiada sie dobrze dla xkloca no i niedlugo one S moze być w cenie
@pd19: rdr2 nie ma na pc i fanboye ps4 po prostu gadają byle gadać. Popatrz na gry, poczytaj o gamepassie (jak dla mnie najwieksze zaskoczenie na xboxie), którego ja bym nie zamienił na żadnego ekskluziwa na ps4
#xboxone #ps4 #pytanie #ankieta
Xbox One czy PS4?
@NoKappaSoldier73: to olbrzymie tylko.
@NoKappaSoldier73: slimka cichutka przy RDR2, do tego odpala grę w 1080p, a nie w 864p jak na XO S.
Osobiście kupiłbym PS4.
@NoKappaSoldier73: Jak się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj - S to ta sama konsola co oryginalny XONE. Ciut mocniejsze zegary i tylko tyle.
Komentarz usunięty przez autora