@OzaweNakashi: Kazdy co mowi ze jest dobrze to chyba nigdy marynarki nie nosił...
Ma zbyt długie rekawy (marszcza i podwijaja), sama jest za krotka (powinna siegac bo polowy posladkow), material jest byle jaki i widac ze jakosciowo slaby a klapy sa po prostu beznadziejne (strasznie waskie i wydaja sie za dlugie co niszczy twoje proporcje, gdzie barki masz szerokie).
Koszula podobnie, o ile wzor jeszcze jest okej to ten kolnierz
@OzaweNakashi: I chlopie troche usmiechu i koloru, nie idziesz chyba na pogrzeb wiec wybierz cos ciekawszego - albo przez material albo przez kolor, cokolwiek. Jest tyle opcji, rozne welny, wzory, kolory, kombinacje z krawatami i poszetkami... A Ty zwykly ciemny kolor i elo, jak 99% mezczyzn na ulicy, ktorzy nie umieja sie ubrac za grosz
@LosoweKontoLosowegoWykopowicza to pierwsza marynarka potrzebna tylko do wejścia do klienta, tania jest nie szyta na miarę znaleziona na szybko. Według mnie na początek nie najgorzej. Nie chcę wzorow na marynarce bo tych pełno mam na koszulach
@OzaweNakashi: To strasznie slaby ten klient musi byc skoro chcesz isc byle jak do niego. Reprezentujesz sobą bylejakość i obojętność. Lepiej isc prosto i schludnie niz kombinowac i byc ubranym byle jak. Do tego utopisz kase w marynarce, w ktorej nie bedziesz juz wiecej chodzil.
Poparz na zestaw koordynowany i jak to powinno wygladac, nawet bez marynarki w takim zestawie zrobisz lepsze wrazenie niz w tym bylejakim czymś. Zwykla biala
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
źródło: comment_yVMm4P4nq3DihIaJ6Iq1i62J1FhXoTCE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ma zbyt długie rekawy (marszcza i podwijaja), sama jest za krotka (powinna siegac bo polowy posladkow), material jest byle jaki i widac ze jakosciowo slaby a klapy sa po prostu beznadziejne (strasznie waskie i wydaja sie za dlugie co niszczy twoje proporcje, gdzie barki masz szerokie).
Koszula podobnie, o ile wzor jeszcze jest okej to ten kolnierz
Poparz na zestaw koordynowany i jak to powinno wygladac, nawet bez marynarki w takim zestawie zrobisz lepsze wrazenie niz w tym bylejakim czymś. Zwykla biala