Aktywne Wpisy
xoxo900 +63
Moi rodzice są typową parą Janusz i Grażyna. Biedni, oszczędni. Mam dwóch braci i jedną siostrę. Mój ojciec jest Januszem takim który matce w domu nie pomaga, bo jest godny zajmowania się wyłącznie męskimi sprawami naprawami i samochodem. Matka od urodzenia dzieci była w domu sprzątaczką i kucharką, do pracy nie chodziła bo zajmowała się dziećmi, pierwsze dziecko urodziła w wieku 26 lat. Mój ojciec i moja matka oboje pochodzą z biednych

cichooo +161
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
źródło: temp_file8223531401227178864
Pobierz

źródło: comment_CDZ0u5MPWsY65s7Va3OvmxqJxRgeHUqe.jpg
Pobierzźródło: comment_DcUdkrs1zgDAHipUc4orH2vgZAekEiz9.jpg
Pobierz@Piwniczak35: Toż Ty sam nim jesteś, chanukowa truskawko
pisior, socjalista i katoli - no definicja lewactwa
@Piwniczak35: warto pamiętać, że według 4konserwy.ru "Lewak - osoba, z którą się na jakiś temat nie zgadzamy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale no tak, zapomniałem że fakty i nauka są lewackie, only Chłopski Rozum
źródło: comment_HGeA2i2m2s4Qbi11zFEXNG9lc7VJ5Lkz.jpg
PobierzKilka przykładów badań, które zostały zaakceptowane przez naukowców
“Dildos”
Title: Going in Through the Back Door: Challenging Straight Male Homohysteria and Transphobia through Receptive Penetrative Sex Toy Use
By
M Smith, M.A., PUR Initiative (fictional)
Sexuality & Culture
Status: Accepted, Published
Title: Human Reactions to Rape Culture and Queer Performativity
źródło: comment_RpyRgh44SGxxSE7B2E38KYokiTGAlKlG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ZeromNesse: no to daj jakieś konkretne przykłady - ja przykłady "prawactwa" wsród polityków (( ͡° ͜ʖ ͡°)) i dziennikarzy (( ͡° ͜ʖ ͡°)) gadających jakieś antynaukowe brednie znalazłem w jakieś 0.04 sekundy, więc co Ciebie powstrzymuje?
A... chyba wiem co... po prostu pier$%lisz coś co Ci się wydaje/ktoś Ci kiedyś napisał gdzieś
No, tak jakby odwrotnie i dotyczy to prawie wszystkich dziedzin, w których zabieracie głos. Jak badań nie da się interpretować by było na wasze, to najzwyczajniej w świecie nakładane jest na nie etykieta tabu. Taki wasz smutny obraz NPCe i pseudointelektualni kseroboje.
@PiPiPingu: @ZeromNesse: no i wróciliśmy do punktu startu, czyli "dasz jakieś dowody" "lalalalalalala lewaku, lalalalalala, nie słucham cię!!!!111111" ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora