Wpis z mikrobloga

@Oh_hi_Mark: piszesz o badaniach naukowych czy o tym co SJW publikują na zachodzie? Bo to są dwie różne rzeczy cumplu.

Kilka przykładów badań, które zostały zaakceptowane przez naukowców

“Dildos”

Title: Going in Through the Back Door: Challenging Straight Male Homohysteria and Transphobia through Receptive Penetrative Sex Toy Use

By

M Smith, M.A., PUR Initiative (fictional)

Sexuality & Culture

Status: Accepted, Published

Title: Human Reactions to Rape Culture and Queer Performativity
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: to bardzo ciekawe co piszesz, gdyż to lewactwo oburza się na statystyki i liczby, zwłaszcza jeśli chodzi np. o przestępstwa czarnych, zbrodnie żydów czy ilość elementów napędowych rowerów.
  • Odpowiedz
@ZeromNesse: tak jak pan Bosak na zdjęciu wyżej? Czy jak Ziemkiewicz uważający, że nie ma żadnych zmian klimatycznych? Czy jak Cejrowski twierdzący, że teoria Darwina to "tylko teoria i nikt jej nie potwierdził"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a gówno mnie obchodzi bosak czy ziemkiewicz, ja mówię o lewactwie,

@ZeromNesse: no to daj jakieś konkretne przykłady - ja przykłady "prawactwa" wsród polityków (( ͡° ͜ʖ ͡°)) i dziennikarzy (( ͡° ͜ʖ ͡°)) gadających jakieś antynaukowe brednie znalazłem w jakieś 0.04 sekundy, więc co Ciebie powstrzymuje?

A... chyba wiem co... po prostu pier$%lisz coś co Ci się wydaje/ktoś Ci kiedyś napisał gdzieś
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: słuchaj, lewackie ty zero, nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się z tobą w jakiekolwiek poważne dyskusje gdyż jesteś osobą skrajnie niepoważną, deliberowanie z tobą na jakikolwiek temat uwłacza człowieczeństwu, kulturze i godności człowieka.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Oh_hi_Mark:

No, tak jakby odwrotnie i dotyczy to prawie wszystkich dziedzin, w których zabieracie głos. Jak badań nie da się interpretować by było na wasze, to najzwyczajniej w świecie nakładane jest na nie etykieta tabu. Taki wasz smutny obraz NPCe i pseudointelektualni kseroboje.
  • Odpowiedz
słuchaj, lewackie ty zero, nie mam najmniejszego zamiaru wdawać się z tobą w jakiekolwiek poważne dyskusje

No, tak jakby odwrotnie i dotyczy to prawie wszystkich dziedzin, w których zabieracie głos

@PiPiPingu: @ZeromNesse: no i wróciliśmy do punktu startu, czyli "dasz jakieś dowody" "lalalalalalala lewaku, lalalalalala, nie słucham cię!!!!111111" ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: ale ja cie nie mam zamiaru zamiatać, lewusie, po prostu cię ignoruję - nie ma sensu wdawać się w tobą w jakiekolwiek dyskusje bo to tak, jakby próbować komunikować się z upośledzoną intelektualnie amebą.
  • Odpowiedz