Wpis z mikrobloga

Minęło pół roku od końca redukcji, więc mały update. Ta sama łazienka, ten sam filtr sepii i chyba ta sama odległość i pozycja. Oczywiście ulańsko, ale plecy dla mnie najlepiej porównać, bo tam aż tak dużo się nie gromadzi fatu. Trochę styl aka #strongaf

Około 70 kg vs 95 kg

(i powtórzenie po raz kolejny, ja 80 kg ważyłem 36 h po końcu redukcji tak byłem zasuszony, więc obiektywnie 15 kg w pół roku, co dla mnie jest ok, bo robiłem adlibitum na high carbie).

Mimo, że zawsze miałem sylwetkę w dupie (i nadal będę miał) i cisnę teraz stricte pod kątem siły, to jestem szcześliwy w swoim ciele obecnie i biorąc pod uwagę to co zrobiłem w około 3 lata, dla przypomnienia http://www.wykop.pl/artykul/4421259/moje-przemiana-jak-schudlem-50-kilogramow/

ʕʔ BORSUCZO! ʕʔ

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Pobierz
źródło: comment_tyxsPsOz6t6e58N0MaYE7eZKWnno3uOx.jpg
  • 58
@inplaz: haha, no ale to serio będzie bardzo "mini" nie zamierzam jakkolwiek schodzić do "6packa" już to przeżyłem i dziękuje, takie zabawy to można robić sobie na SAA, inaczej szkoda zdrowia i przede wszystkim czasu, w którym można progresować
@Kasahara: > Swoją drogą 2-3 msc po redu to ja dochodziłem do siebie, tak od 2-3 msc czuję sie dobrze i wszystko się układa

Znam to, ja po ostatniej redukcji dochodziłem do siebie 4 miesiące, dopiero od jakiś 6 tygodni czuje się normalnie.
Już nie wspomnę że robiłem wtedy deloady co 3-4 tygodnie xD
@Estetykatopodstawa: No właściwie ten okres po redu jest bardziej #!$%@? niż sama końcówka redu, gdzie są endorfiny, adrenalina, zmiany widoczne każdego ranka w sylwetce. Gdy to puszcza to człowiek dopiero czuje w jakiej dupie jest.

Mi dodatkowo nie pomogło to, ze miałem termin aby zrobić redu na X dzień, bo miałem wylot na wakacje i 6 tygodni bez dostępu do siłowni ¯\_(ツ)_/¯ wtedy najwiecej przytyłem, gdybym miał możliwość ciągle trenować to
@Twinkle: chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!! ogromnym jak zwierz!!! kto nie ma masy jest nikim!!! chudzi moga isc na ryby!!! najwazniejsza jest wielkosc!!! jak jestes wielki rzadzisz!!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sra po rajtach i kazdy chce byc taki dzik jak ty!!! MASA TO PODSTAWA!!! JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!!! WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPEKT!!! TO JEST WLASNIE SENS KOKSOWANIA!!! I TAKA JEST PRAWDA!!!
@DestroDevil:

Jestem dietetykiem i to moja główna brożka
Hobbystycznie BB/Powerlifting - ale nie jestem zawodowcem, choć układam treningi siłowe
Niestety nie mam doświadczenia w postach walki choć mam osoby co SW łączą z siłownią i je prowadzę.
@Kosmitomyszotransformator: pewnie jak w wielu przypadkach dopiero zmotywuje go niestety jakaś przypadłość/choroba (aby nie). Każdy ma swój czas i chyba naciski na takie osoby bardziej im szkodzą niż pomagają z tą decyzją; choć te wymówki to zawsze szukanie na siłę byle czego... dzięki za miły komentarz i trzymam kciuki z brata, aby też ruszył :)

Na pewno się da coś zrobić w każdym wieku, nawet startując od zera i majac normalne
@eta_carinae:

Cardio i jakakolwiek aktywność jest zawsze spoko prozdrowotnie. Chodziło mi o coś innego. Nie warto w redukcji dodawać aktywności, której nie jesteśmy w stanie utrzymać długofalowo. Z prostego powodu. Ponieważ gdy ją odstawimy automatycznie nasz deficyt się zmniejszy, no a nikt nie będzie całe życie codziennie 1 h biegał oprócz treningu siłowego jak królik na bieżni. Stąd też są tak duże odbicia i efekty yoyo u ludzi, bo bardzo się