Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
TL;DR
Chciałem kupić herbatniki w automacie.
Podchodzę, przykładam kartę i wybieram herbatniki. Pierwsza paczka się zaklinowała i nie spadła(pic rel na dole). Pojawił się komunikat: "nie pobrano środków z karty". Myślę sobie, że jak kupie drugą to zapłacę raz i wylecą 2 xD
No to kupuje drugą za monete 2zl. Pierwsza spadła ale ta druga się zaklinowała, a automat w międzyczasie wydał resztę. Cebula nie pozwoliła odpuścić darmowej paczki, więc kupuje trzecią xD Place kartą za trzecią i ta trzecia dociska do szyby tą drugą i nie wylatuje żadna xD Znowu komunikat że nie pobrano środków. No to kupuje czwartą. Chciałem przyłożyć kartę, ale patrzę że jest napis "Card credit: 5 PLN" czyli, tak jak już byłaby przyłożona karta wcześniej xD No to wybrałem numer herbatników i zadziałało. Wyleciały wszystkie xD Schylam się i wyjmuje paczki. Wyciągam i coś się nie zgadza. Powinny być 4, a ostatecznie było 5 xD Nie wiem jakim cudem
Sprawdzałem przed chwilą konto i z karty nie pobrało żadnych środków xD
W ten sposób za 5 paczek zapłaciłem jedynie 1,20zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#coolstory #truestory #takbylo #heheszki #herbatniki #jedzenie #chwalesie #czujedobrzeczlowiek
i pewnie jeszcze popijesz je kawą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@maaniek19 Myślę że mogłaby się pojawić ochrona (✌ ゚ ∀ ゚)☞
( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@soosh071 Chyba należy mi się medal Vertutti Cebulari ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja w kumulacji dostałem tylko 2 tymbarki za 1,5 zł ( ͡° ʖ̯ ͡°)