Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +97
Cześć Mirki,
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
mogadishu +11
Za którym razem zdaliście prawko?
Ja dziś oblałam jeszcze na placu, p-------------m w pachołek w trakcie cofania, czuję się jak daun, który nigdy nie zda
#prawojazdy
Ja dziś oblałam jeszcze na placu, p-------------m w pachołek w trakcie cofania, czuję się jak daun, który nigdy nie zda
#prawojazdy
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co ty na to, żeby pokazać jak było? Żeby pokazać mitomanie jak traktujesz ludzi, jak wykorzystujesz i budujesz swój fałszywy wizerunek, żeby kasa od starszych ludzi płynęła?
Może mitomanie rozliczymy się na LIVE? Porozmawiamy przez telefon publicznie - bez cięć i manipulacji. Ja jestem otwarty i masz moje pozwolenie na publikację WSZYSTKICH prywatnych rozmów ze mną. Liczę, że zrobisz podobnie i wtedy wyjdzie to jakim jesteś człowiekiem. Wyjdzie to co pisałeś o znajomych, wyjdzie to do czego ci są potrzebni i co tak naprawdę ci w nich imponuje.
Rozliczymy Chorwacje - to jak bezczelnie kłamałeś na swoich LIVE (oczywiście juz zniknęły) . Wyzywałeś mnie pragnąc zaczepki. Przecież wszystko jest na grupie Biega Travel, wszystkie wiadomości. To, że z niej wyszedłeś i zostałem sam nie oznacza skasowania wiadomości -jest całe archiwum z datami i twoje kłamstwa nie przejdą.
Pokażemy twoim znajomym mistrzom i mistrzyniom świata co o nich pisałeś, pokażemy jak udajesz biedaka, żeby ludzi z litości wpłacali na konto z dopiskiem "darowizna". Może opowiesz o swoim super podejściu do ludzi z Decathlonu - tak samo jak mi opowiadałeś...
Wszystko u Ciebie na LIVE - taaakie zasięgi będą. Na moim o tobie nie będzie ani słowa, nawet wspomnienia. Wszyszcy dobrze wiemy, że za 1000 wyświetleń to byś sobie dał nasrać na morde...
Nie robię tego tylko z zemsty. Napsułeś mi krwi przez pół roku po chorwacji. Nagrywałeś na mnie film z dramy. Teraz robisz to dalej z innymi.
Takie rozliczenie to nie tylko sama przyjemność po mojej stronie, ale też wiadomość do świata pokazująca ile warci są dla ciebie ludzie.
Oby jak najmniej takich śmieci na tym świecie chodziło...
Pozdro BRACIIIIEEEE
#yanek
@ghostrider: co