Wpis z mikrobloga

Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)

To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.

Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co ty na to, żeby pokazać jak było? Żeby pokazać mitomanie jak traktujesz ludzi, jak wykorzystujesz i budujesz swój fałszywy wizerunek, żeby kasa od starszych ludzi płynęła?

Może mitomanie rozliczymy się na LIVE? Porozmawiamy przez telefon publicznie - bez cięć i manipulacji. Ja jestem otwarty i masz moje pozwolenie na publikację WSZYSTKICH prywatnych rozmów ze mną. Liczę, że zrobisz podobnie i wtedy wyjdzie to jakim jesteś człowiekiem. Wyjdzie to co pisałeś o znajomych, wyjdzie to do czego ci są potrzebni i co tak naprawdę ci w nich imponuje.

Rozliczymy Chorwacje - to jak bezczelnie kłamałeś na swoich LIVE (oczywiście juz zniknęły) . Wyzywałeś mnie pragnąc zaczepki. Przecież wszystko jest na grupie Biega Travel, wszystkie wiadomości. To, że z niej wyszedłeś i zostałem sam nie oznacza skasowania wiadomości -jest całe archiwum z datami i twoje kłamstwa nie przejdą.

Pokażemy twoim znajomym mistrzom i mistrzyniom świata co o nich pisałeś, pokażemy jak udajesz biedaka, żeby ludzi z litości wpłacali na konto z dopiskiem "darowizna". Może opowiesz o swoim super podejściu do ludzi z Decathlonu - tak samo jak mi opowiadałeś...

Wszystko u Ciebie na LIVE - taaakie zasięgi będą. Na moim o tobie nie będzie ani słowa, nawet wspomnienia. Wszyszcy dobrze wiemy, że za 1000 wyświetleń to byś sobie dał nasrać na morde...

Nie robię tego tylko z zemsty. Napsułeś mi krwi przez pół roku po chorwacji. Nagrywałeś na mnie film z dramy. Teraz robisz to dalej z innymi.
Takie rozliczenie to nie tylko sama przyjemność po mojej stronie, ale też wiadomość do świata pokazująca ile warci są dla ciebie ludzie.

Oby jak najmniej takich śmieci na tym świecie chodziło...

Pozdro BRACIIIIEEEE
#yanek
Korsir - Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ...

źródło: B2Wts425

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Korsir: Teraz to już #yanek na pewno nie będzie chciał konfrontacji. Już mu dałeś do zrozumienia że masz za dużo dowodów i jego kariera się zakończy więc nie będzie poruszał tych tematów.
  • Odpowiedz
@ghostrider: tak nasza xddd chciałem se jebnac wycieczkę do albanii z wykrywaczem xd na wspólny vanlife po to żeby kilka dni później się rozdzielić i jechać w pojedynkę 30 letnim autem po górach! Takie mam hobby
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: I po czymś takim powinieneś pojechać z Jankiem równo. Jeżeli tego nie zrobisz on dalej będzie przedstawiał tylko swoją wersję. A to Ty wyjdziesz na tego złego. Przecież Dzbanek już pisze że miał powody żeby się rozdzielić więc wychodzi że to Twoja wina. Dopóki nikt nie pokaże jaki na prawdę jest yANEK to on tak będzie robił ciągle bo dobrze na tym wychodzi.
  • Odpowiedz
@ghostrider: wiesz ja jestem typem który wychodzi z założenia że góra z górą się nie zejdzie- ale człowiek z człowiekiem zawsze 😅 nie analizuje już tego wszystkiego, tylko skoro miał powody to czemu mnie przeprasza? Czemu ja o nich nie wiem?! No właśnie.
  • Odpowiedz
@Korsir elegancko że w końcu zdecydowałeś się pokazać jaki to jest zakłamany zjeb. Tylko teraz pokaż wszystko o czym mówisz bo ktoś musi pokazać wreszcie prawdę. Najlepiej to filmik na yt żeby Bożenki i brajanusze mogły zobaczyć co robi ich idol. Chodź wiem że nie chcesz się w to babrać ale za to ile napsuł ci krwi to wypadałoby żebyś sobie nabił wyświetleń na tym mitomanie
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: Bo nie przyzna się że zazdrości Ci kampera, wyświetleń i donejtow. Miałeś być jego podnóżkiem ale za wysoko "tyłek" podniosłeś. Janek pewnie myśli że to jego zasługa. Na jego plecach się wybiłeś. Ty a nie on. Dlatego zrobiłeś co miałeś i teraz radz sobie sam. Wykrywacz i zapasy przywiozłeś więc już nie jesteś mu potrzebny.
  • Odpowiedz
@ghostrider: daj spokój, on zawsze będzie zazdrościć i prawda sama się obroni. Jak nic na dniach pojawi się odcinek z wyjaśnieniami dramy u Janka a potem Łukasz odpowie i zobaczymy kto miał racje.
  • Odpowiedz
@lukies2221: Tylko że wtedy to Janek pierwszy przedstawi swoją zmanipulowaną wersję. To on wyjdzie na tego dobrego. Większość jego widzów uwierzy jemu a nie Łukaszowi mimo jego odpowiedzi. Dlatego Łukasz nie powinien czekać tylko walić w Janka pierwszy.
  • Odpowiedz
@ghostrider za te s-----------a które zrobił nie powinien mieć żadnej możliwości obrony. Ile tych starszych osób zostało omamionych i wpłaciło swoje zaskórniaki z dobroci serca i litości pewnie sami nie mając kokosów. To jest normalny j----y oszust. Temu ten szczur mówił że kiedyś był złym człowiekiem bo wiedział ze może się wkoncu wylać mleko i prawda wyjść na jaw a wtedy ma gotową wiązankę ze taki był kiedyś ale się zmienił.
  • Odpowiedz