Aktywne Wpisy
Malenaa +97
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +49
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
@Cumpelnastodwa: Jakoś bym się nie chciał zamienić na miejsca z jełopem.
BTW Sam jestem panem magistrem. Mam bardzo dobra prace ale tylko dzieki mojemu podejsciu do pracy, a nie magisterce,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cumpelnastodwa: idź, idź... jak słyszę "stracił 10 lat", to mam o tobie kiepskie zdanie - delikatnie mówiąc.
@Cumpelnastodwa: po 10 latach nosi paczki, nie wiem czy od razu taka przedsiebiorcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cumpelnastodwa: Nie. Ktoś kto twierdzi że 10 lat nauki to "strata czasu".
@motaboy: tu mi bardziej chodzilo o same studia. Dlatego o tym wspomnialem. Tak przynajmniej rozumiem ten mem. Ktos konczy studia, jakies staze i praktyki i gowno z tego ma.
Nie uwazam, ze 10 lat nauki to czas stracony. Uwazam, ze studia moga byc czasem straconym bezpowrotnie bo edukacja to oszustwo. Widac to po tych wszystkich gowno uczelniach, co wydaja papierki
@Cumpelnastodwa: Inaczej. To się już ostatnio nieco zmienia i ludzie albo idą po wiedzę na studia, albo faktycznie idą do pracy. Wybór jak każdy inny.
Za to jestem zdania, że studia dzienne, nawet na gówno-kierunkach są jednak wartościowe. Człowiek rozpoczynający takie studia w