Wpis z mikrobloga

#sharp #oczyszczaczpowietrza #oszukujo

zobaczcie jak traktuje PL japoński dostawca dóbr ( ͜͡ʖ ͡€), reklamują oczyszczacze z filtrami które mają wytrzymać 10 lat a po 1,5 roku hepa jest tak zapchane że nadaje się do wymiany, na rodzimym rynku sztywno u wszystkich sprzedawców cena hepa 459 zł gdzie w Niemczech można go kupić za 276 zł !!!
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sir-greg: jedna z opinii na ceneo-,, Swietny, jedyna rzecz to drogie filtry które dość często trzeba wymieniać. Ale uwaga, można z powodzeniem stosować 2 filtry kabinowe węglowe FILTRON K1110A wymiary 2 filtrów są identyczne jak orginał za 30% ceny.
mniej"
  • Odpowiedz
@Bomboniusz1986 oryginał ma 40x24,6, więc jak wrzucisz te dwa filtrony to masz 37,6x24,0 dodatkowo nie wiem czy filtron ma kategorię HEPA13, nic nie znalazłem o materiale, wiem że bosch ma w swoich produktach filtry które wyłapują 0,3um...ale pomysł dość ciekawy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sir-greg: trzeba poszukać, hilti ma odkurzacze, karcher, zelmer generalnie musi być jakiś zamiennik, przecież to nie kosmiczna technologia( ͡° ͜ʖ ͡°) mój ma 2 miesięce, więc jeszcze nie szukałem, ale polak sobie poradzi, tu prztnie, tam zrobi ramkę z tekturki na kropelkę i już masz z 37,6x 24 na 40x24,6( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz