Wpis z mikrobloga

czy ktos jeszcze twierdzi ze bitcoin jest cokolwiek wart i to nie zabawka dla spekulantow xD w ciagu miesiaca stracil prawie polowe swej wartosci, trzeba byc bardzo marnym inwestorem zeby tym czyms sie w ogole interesowac

#kryptowaluty #bitcoin
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

troszke edukacji

@Wojor: na poważnie czy trolujesz? przytaczasz jako edukacyjny film kolesia co pokazuje jaki jest bogaty i ty też możesz być, on poda ci kilka prostych trików jak tego dokonać na swoich kursach ( ͡ ͜ʖ ͡) po czym opowiada w przytoczonym materiale o oszustach którzy w taki właśnie sposób działają, manipulują, oszukują ¯\_(ツ)_/¯
kurtyna!!!
  • Odpowiedz
poogladaj jego filmy zanim sie wypowiesz, to protip, zanim kogos ocenisz dowiedz sie o nim czegos, polecam ten sposob zycia

@Wojor: to proszę oświeć mnie, bo chyba jesteś w temacie, ja próbowałem się o nim czegoś dowiedzieć już dawno temu z ciekawości, nawet oglądnąłem wiele jego filmów, jedyny wniosek z tego był taki, że gość chwali się że jest bogaty, cholera wie na czym faktycznie się dorobił i nagania na
  • Odpowiedz
@ce029c47: bede szczery, mam podobne odczucia do Twoich, wlasciwie nie wiem czy to pofesjonalnie przygotowana papka czy czlowiek rzeczywiscie jesy bogaty, niby ma sporo filmow w ktorych pokazuje swoje nieruchomosci, jakies drogie auta, ze bral udzial w iton menie itd ale no nie wiem, czy mozliwe ze to wszystko jest sfabrykowane na potrzeby sprzedania kursow?
  • Odpowiedz