@enforcer: co to jest podpiete do listwy która jest na pionowym profilu? Zasilanie? I czemu jest tez podpieta jakas skretka E: znalazłem ze listwa zasilająca. Jakies dziwne te wtyczki
@enforcer: Piękne to, ale niepraktyczne. Weż potem coś przepnij albo wymień kabel, apopleksji można dostać jak się chce na nowo ładnie ułożyć bo cała konstrukcja się sypie, dlatego osobiście w szafach robię pętelki na zakrętach.
@StaryWedrowiec: Oj tam, przy kilku sygnałach pola praktycznie nie ma, chyba, że się obszywa rząd sterowników z zajętymi 40 stykami to wiadomo, ale wtedy to się obszywa drugą korytka stroną ( ͡°͜ʖ͡°)
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
źródło: comment_1LSRCzaDb04FpaHGzS7CypHDyLzz3mLz.jpg
Pobierzźródło: comment_vzONQ7TLOJrGQOyOTAAmrXRVusB9yo1J.jpg
PobierzE: znalazłem ze listwa zasilająca. Jakies dziwne te wtyczki
@Ratriczek: żebyś mógł zdalnie port zasilania wyłączyć, czasami nie idzie inaczej serwera zrestartowac, no i pobór mocy można łatwo monitorować
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_pzn7IPvFX7fQekAWzHWsqZdibySzKslF.jpg
PobierzPiękne to, ale niepraktyczne.
Weż potem coś przepnij albo wymień kabel, apopleksji można dostać jak się chce na nowo ładnie ułożyć bo cała konstrukcja się sypie, dlatego osobiście w szafach robię pętelki na zakrętach.
@Errad: Znaczy się indukujesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj tam, przy kilku sygnałach pola praktycznie nie ma, chyba, że się obszywa rząd sterowników z zajętymi 40 stykami to wiadomo, ale wtedy to się obszywa drugą korytka stroną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zagadkowamakrela:
No tak się robi, ale wtedy tak ładnie nie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)