Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Jeżeli dodatkowo mrugają czerwone lampki LED znajdujące się pod napisem "Taxi" oznacza to że taksówkarz uruchomił tzw "cichy alarm" , oznacza że potrzebuje pomoc.
Rocznie w Niemczech dochodzi do 250 napadów na taksówkarzy
Człowiek zawsze się czegoś nowego dowie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ciekawostkizniemiec mój tag tag o Niemczech dzięki za suby i plusy
https://www.wp.de/staedte/hagen/hagener-reagiert-sofort-das-bedeutet-das-rote-taxi-schild-id215888097.html
#motoryzacja #niewiemjaktootagowac
#gruparatowaniapoziomu - a dam sobie wyjątkowo
@cagedindreams: dafuq (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_fUZYk6sAnZ7dYHYJIKAECukzWqXzq83M.jpg
PobierzAle ciekawostka zacna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu