Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wy jesteście jakieś p------e #rozowepaski?
Koleżanka mi właśnie z mordą wyskoczyła czemu nie zainteresuję się naszą wspólną koleżanką, skoro ona daje mi znaki.
Takie znaki, że siada k---a innym na kolanach w mojej obecności (żebym się poczuł zazdrosny jak sie okazuje) i od czasu do czasu trąca mnie ręką.
To są wasze znaki na podryw?

#zwiazki #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: jako różowy pasek poczuwam się w obowiązku do bronienia swojej płci.
Jako mirabelka z rigczem stwierdzam: nie, to nie są znaki na podryw normalnych pasków. Ja może jestem jakaś p------a i żyję jeszcze w zeszłym stuleciu no ale moim zdaniem wzbudzanie zazdrości jest dziecinne.
Jak mi się podoba facet to koleś otrzymuje ode mnie atencję i daje mu do zrozumienia, że w pokoju pełnym niebieskich pasków, tylko jego pasek
  • Odpowiedz
wzbudzanie zazdrości jest dziecinne.

@avanea: zeby tylko. To jest IDIOTYCZNE. Podrywanie kogoś pokazując jaką się jest lambadziarą xD mnie takie wszędzie się wijące dziewczyny niczym koty wręcz odrzucają. Przecież to jakiś pato pomysł.
  • Odpowiedz
OP: Inne znaki o których nie powiedziałem, bo nie spodziewałem się takiego odzewu:

zainteresowana: Ale mi zimno
koleżanka: to może Anon Cię weźmie do łóżka i ogrzeje

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania da pewnie jakiemuś waszemu wspólnemu koledze zaraz, żebys się zainteresował xD
Polecam szybko teraz zadzwonić do niej, umówić się na jedną zwykła randkę dzisiaj, byle tanio, a w piątek przeleciec ją i zostawić.
Na tyle zasługuje, tylko nie kup zbyt drogiego wina ( )
  • Odpowiedz
@peacemaker23: Moim zdaniem flirt/podryw jest łatwiejszy niż się wydaje. Często niestety wygląda u kobiet jest opisał OP, albo pierwsze nie podejdą/nie zgadają, a mężczyźni stosują oklepane teksty.

A wystarczy podejść z dobrą energią, uśmiechem i zacząć neutralną rozmowę i najlepiej, żeby nie skupiała się tylko na wyglądzie, bo ludzie mają trochę więcej do zaoferowania. I w trakcie rozmowy zdobywasz kontakt i do przodu.

A moim zdaniem lepiej neutralnie rozpocząć, bo potem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Kobiety są porażająco słabe w "podrywaniu" facetów, bo przez całe tysiąclecia nie musiały tego robić. Teraz czasy inne, nie ma, że nie przystoi kobiecie zarywać do faceta. Problem jak to zrobić? "Na szmatę" czyli chono zrobie ci loda, działa, ale nie do końca. A jakieś podchody to im totalnie nie wychodzą i zaczyna się mieszanie ról i pojęć. Udaje niedostępną i próbuje jakąś zazdrość wzbudzić, tak jak to kiedyś
  • Odpowiedz