Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wy jesteście jakieś p------e #rozowepaski?
Koleżanka mi właśnie z mordą wyskoczyła czemu nie zainteresuję się naszą wspólną koleżanką, skoro ona daje mi znaki.
Takie znaki, że siada k---a innym na kolanach w mojej obecności (żebym się poczuł zazdrosny jak sie okazuje) i od czasu do czasu trąca mnie ręką.
To są wasze znaki na podryw?

#zwiazki #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horiglas: Takie pudła 25-30 to najgorszy target. O ile małolata jest zafascynowana starszym kolesiem w wieku 25 lat, stara mężatka też o ile ma fajne ciało i stare lubią właśnie młodość i pociąga je to, to takie stare pudla jedyne co to stawiają wymagania, o----------a i zachowują się jak gimnazjalistki, bo zegarek tyka, niestety. Dlatego polecam takie omijać bo jedyne co dadzą to zawód, nerwy i naponizaja was bo one
  • Odpowiedz
Yolo: Nie, i wiem że faceci nie lubią takich akcji. Kiedyś mój brat miał podobną akcję.
Na imprezie u nas nagle laska nagle kładzie mu się na łóżko , na co bro mówi: eeejj ale co ty wprawiasz, na co zimeczki w pokoju ...looo nie lubisz jak laska na lóżku leży na co mój brat wypalił: ! Nie taka ( ͡ ͜ʖ ͡)

Zaakceptował: kptant}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Te ich znaki to niech sobie w dupę wsadzą. Mówią, że faceci są tacy nie jacy w tych czasach, a one same nie dają rady. Jedna znajoma przez całą imprezę co jakiś czas na mnie patrzała itp., a po imprezie "teraz to już za późno". I o co jej chodziło? Nie wiem.
  • Odpowiedz
jsdghasjg: Zesrałem się z różowych w tym temacie, które bronią metod "na zazdrość". Z wami naprawdę coś k---a jest nie tak xD Jak widzę, że laska w-------a się na każdy bolec który widzi albo podrywa innych to jest g---o nie podryw. Jak podrywa innych, a nie mnie to znaczy, że nie jest mną zainteresowana, a jak podrywa wszystkich dookoła włącznie ze mną to wygląda jakby szukała bolca, bo ją swędzi picza.
  • Odpowiedz