Wpis z mikrobloga

Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.

3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.

Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.

Tak, po lewej b---a była dużo grubsza niż po prawej. :)

#silownia
#mikrokoksy
#lewusmusisz
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
Lewusx - Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.

3 lata współpracy, 35 lat...

źródło: att.I1eeLMHaW-dES8_Li9j0X67TjrXYWyLBCqWrztStaag

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: dwa pytania, skoro brał wszystko, to czemu był grubasem a nie suchoklatesem?

Pitok się skurczył po koksie czy to kwestia ułożenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lewusx: Bez hejtu, wiadomo bo nie każdy ma czas/wiedzę itd, żeby sie tym interesować, ale masz przykładowy plan albo co robil, że na takiej b----e tak słąbo wyglądał?
  • Odpowiedz
a nie było po nim widać

żarł, zalał się, trenował bez żadnego ładu i składu, trening nóg nie istniał

@Lewusx: Ku*wa, czyli nie wystarczy wbijać? (_ )
  • Odpowiedz
@Lewusx: zawsze mnie śmieszy, że ktoś ryzykuje zdrowiem, rozpalonymi hormonami by osiągnąć efekt gorszy niż natural co się jako tako trzyma planu treningowego xD
  • Odpowiedz
  • 0
@MamMalegoSiurka: Weterani i jakaś wagówka senior, prawdopodobnie 90kg.

@aaa-zet Push, pull, legs, gdzie większość partii trenowane jest 2x w tygodniu.

@Poemat Czasami wystarczy, oboje wiemy jak potężna może być genetyka. :D

@Fushnikov Ty myślisz że to jakiś pojedynczy przypadek? Zdziwiłbyś się ile takich osób się zgłasza. A jeszcze więcej ucieka po tym jak jest zejście z 3 środków na 1. :D
  • Odpowiedz
@Lewusx ja jutro robię badania i wchodzę z racji wieku na teścia ale nie żeby się doyebac tylko żeby zmotywować się do większej pracy i nietykania alko całkowicie no i jak to z wiekiem wiadomo poziom testosteronu u nas spada co nie do końca jest ok.
  • Odpowiedz