Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wy jesteście jakieś p------e #rozowepaski?
Koleżanka mi właśnie z mordą wyskoczyła czemu nie zainteresuję się naszą wspólną koleżanką, skoro ona daje mi znaki.
Takie znaki, że siada k---a innym na kolanach w mojej obecności (żebym się poczuł zazdrosny jak sie okazuje) i od czasu do czasu trąca mnie ręką.
To są wasze znaki na podryw?

#zwiazki #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Magdalie: Jak dawałam tą radę w prawdziwym życiu, to też usłyszałam, że mądruje, bo jest mi łatwiej. Ale argumentem na łatwiej nie było "bo jesteś dziewczyną", tylko "bo ty lubisz ludzi i nie masz problemu z nimi rozmawiać".

Podkopuje pewność siebie? Mnie bardziej nakręca. Dodaje mi energii i adrenaliny jak do kogoś zagadam i dodatkowo spotkam się z pozytywną reakcją.

Myślę, że to też może kwestia mentalności, bo tutaj w Polsce nie ma natury zagadywania. A we Włoszech, gdzie obecnie jestem jest zupełnie inaczej, ludzie do siebie zagadują, uśmiechają się na ulicach itd. Jestem tutaj mega często zagadywana. I nie każde zagadanie do mnie jest z intencją podrywu.
Podobnie ponoć jest w Stanach, nigdy nie byłam, a tam zagadywanie jest
  • Odpowiedz
@NaczelnyHejter ale my tu nie mówimy o siadajacej na kolanach. K---------m być nie musi.
Mowimy tu o przykładzie kobiety, która by wzbudzić zazdrość pozwoli sobie na s--s grupowy z trzema mężczyznami. Wg ciebie to normalne tak porównywać każda?
  • Odpowiedz