Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/y2KQ89BpfPY

Czy ja dobrze widzę xD?
- Niemcy robiący desant z amerykańskich samolotów;
- Niemieckie żołnierki xD.

Ta cała akcja z rozdrobnieniem BF'a pomiędzy grą historyczną a produktem dla mas wyszła DICE najgorzej.

Wystarczyło dodać serwery dla ludzi którzy mają w dupie kolorki, customizacje i inne drewniane kończyny coś rodem realizm mode, ale w kwestii odwzorowania klimatów drugiej wojny światowej.

Menedżment wyższego szczebla tak bardzo oderwany od rzeczywistości xD. Gra tak bardzo r-------a, tak gracze bardzo w-------i xD.
#battlefieldv #ea #gry #bfv #bf5 #battlefield #ps4 #pcmasterrace #xboxone
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bratkello: Później będzie jeszcze gorzej gdy zaczną się te "customizacje" na całego. Wystarczałby suwak on/off czy chce widzieć ludzi wyglądających jak debili. Ale nie bo nie, bo kasa. Te złote skiny wyglądają ohydnie i bardzo dużo osób gra kobietami. Dodatkowo cała masa ludzi gra z kolimatorami i celownikami Nydar. Gra w pewien sposób karze za brak optyki ma broni.
@GrzegorzPorada Jest kierowcą czołgu. I jestem kobietą i nie mogę
  • Odpowiedz
@Maou W żadnym innym BFie żołnierze nie wyglądali jak zgraja pajaców (no może poza BF Heroes), a takie babole jak Niemcy wyskakujący z amerykańskich samolotów to już głupota i czyste lenistwo twórców. BF1 potrafił jakoś przedstawić swoje realia lepiej.
  • Odpowiedz
@TadeuszRejtan: Nie grałem, ale EA wraz z DICE dali do zrozumienia po pierwszym zwiastunie że w WWII brali ludział smerfy i kobiety z drewnianymi kończynami. Podobno poszli do rozum do głowy i trochę stonowali, ale i tak im nie wierzę - po tym co odprawilali z Premiumem oraz Battlefrontami
  • Odpowiedz
@Bratkello: Nie, ale domyślnie połowa postaci w ustawieniach jest kobieca, sporo dzbanów tej opcji nie zmieniało stąd dużo kobiet ale to kwestia czasu. Już widać że od premiery coraz mniej jest kobiecych skinów bo ludzie powoli zaczynają grzebać w opcjach.
  • Odpowiedz