Wpis z mikrobloga

@dajciePlusa: nikt nie brał, bo to absolutnie nie przejdzie

chyba, że masz zestaw deweloperski do robienia gier na konsole, ale na 100% go nie ma, bo byś się tu nie pytał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dajciePlusa: Nie brałem ale sprzedawałem wiele konsol na fakturę na firmę. Wiele razy przewijały się firmy z wszelkich branży IT, często biorą gabinety stomatologiczne ale największym mistrzostwem świata był pan który wziął XBOX'a na gospodarstwo rolne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobry księgowy wszystko ogarnie.
  • Odpowiedz
@dajciePlusa: nie masz szans na devkit, bo pojedyncze osoby to go nigdy na oczy nie zobaczą;

znaczy nie obraź się czy coś, ale to jest strasznie głupi pomysł; w US nie pracują wbrew obiegowej opinii głupki i raz dwa ci wlepią mandat

inb4 do książki to sobie możesz wpisać co chcesz, ale pierwsza lepsza kontrola i będzie płacz i pisanie "j----a skarbuffka, gnembio prywaciarzy"
  • Odpowiedz
@Reality
To co taki bar nie może sobie wrzucić w koszta konsoli jako elementu wyposażenia lokalu?

W jednym gejming barze kiedys było PS3 z soulcaliburem ale pomijając, dlaczego nie mogą mieć PlayStation?
  • Odpowiedz
@Sajlenty: @Kolendras: Konsole pewnie mogą, nie mogą mieć PlayStation w lokalu. Nie pamiętam dokładnie czemu, kwestie prawne, chyba coś z licencjami i wyświetlaniem publicznym - ale mogę się mylić. Zauważcie, że nie ma plejek w barach. Ktoś kiedyś o tym pisał na wykopie. W sklepach są, no ale tam jest sprzedaż.
  • Odpowiedz