Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +94
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1159
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Dzisiaj przepis na coś co wygląda jak gunwo a smakuje jeszcze lepiej czyli dwuskładnikowe czekoladowe smarowidło.
Mleczko kokosowe (u mnie real thai) 400ml
Czekolada gorzka bez cukru wawel
Mleczko wstawić na noc do lodówki.
Rano wyjąć stałą część, włożyć do rondelka. Dodać połamaną czekoladę i podgrzać na wolnym ogniu do rozpuszczenia. Przelać do miseczki i odstawić do schłodzenia do lodówki.
Krem zaraz po wyjęciu z lodówki jest twardy, potrzebuje ok 20 minut w temperaturze pokojowej do uzyskania smarownej konsystencji
To jest lepsze niż nutella ;)
MAKRO: 1223kcal 10B 115T 5W*
Przyjęłam, że cały tłuszcz jest w gęstej warstwie mleczka, a białka i węgli 1/2. Jednak to są tylko moje szacunki a nigdzie nie znalazłam informacji o makro stałej części mleczka.
Polecam real thai bo ma najlepszy skład i najwyższą zawartość kokosa (85%) ze wszystkich, które widziałam :)
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
https://www.empik.com/dieta-ketogeniczna-jak-odzyskac-zdrowie-dzieki-tluszczom-fife-bruce,p1106907677,ksiazka-p
Jak się jest dłużej na keto to tylko bardziej śmieszą kategorycznie wydawane osądy tego typu. Ludzie trzymają ketoze przy 140G węgli dziennie a mi po ponad dwóch latach i dopiętych czynnikach środowiskowych malitol ma zrobić kuku (już pomijam fakt, że można użyć po prostu czekolady 95%)?
Większość mojego odżywiania to czyste i proste żarcie-
Wg tego, czym ja się kieruję z moim keto :
Dieta ketogeniczna nie równa się ketoza i odwrotnie.
Mega ważne są czynniki środowiskowe: sen, eliminacja światła niebieskiego, treningi, morsowanie - z resztą co ja będę się rozgadywac: