Aktywne Wpisy

rales +1837
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +129
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

1. bierzemy starą, zapuszczoną kamienicę, która kiedyś była piękną architekturą
2. robimy na parterze lokal użytkowy
3. część fasady przynależnej do rzeczonego lokalu malujemy oczojebnym kolorem (pomarańczowy, zielony, żółty)
4. profit?
Zachęcam do obserwowania mojego tagu #miastomeneli.
#lodz #fotografia #mojezdjecie #architektura
Jestem strasznym gamoniem i wczoraj wrzuciłam nieotagowany wpis. Mam nadzieję, że nie pogniewacie się, że dzisiaj umieszczam to samo drugi raz, ale już tak jak trzeba.
źródło: comment_8BFiTLzlewL4kAewSNITuS97rMnMFKnG.jpg
Pobierzbo kojarzę tag od mniej więcej początku i widzę jak zmienia się sposób fotografowania
Co do analoga, to już tyle razy atakowałam temat, że w zasadzie się poddałam. Nie widzę zalet względem cyfry, poza tym że wymusza bardziej przemyślany sposób fotografowania, a tego akurat mi nie brakuje.
https://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1660101&page=1869
źródło: comment_pZ7hNJvRyG6MIxlMosG5eq8BcoG86ovx.jpg
PobierzDodatkowo lokale w Polsce zmieniają się tak szybko, sklepy bankrutują co chwila, więc nie opłaca się robić długoterminowych inwestycji.
@dertom: Bo kolejne przepisy nic nie dają, skoro edukacja w tym temacie leży.
@Landshut: Ej, ale modernizm to Ty szanuj! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@justkilling: Ja personalnie też nikogo nie winię, ale wyobraź sobie, że może wyć i ładnie, i funkcjonalnie.
Temat dobrze ilustruje cytat z "Wanny z kolumnadą"