Aktywne Wpisy
AIicja 0
mcsQ +100
najgorszy typ pracownika w IT? moje top 3
- włącza kamerę na każdym callu nawet jak tego nie robi a jest 50 osob
- widząc że jesteś online po prostu do Ciebie dzwoni
- często wywołuje Cie na głównych kanałach zamiast pisać na priv
- zawsze chce pomóc, każdego dnia pisze
jeśli ten opis pasuje do Ciebie to wyluzuj typie to tylko praca.
#pracait #programista15k #programowanie
- włącza kamerę na każdym callu nawet jak tego nie robi a jest 50 osob
- widząc że jesteś online po prostu do Ciebie dzwoni
- często wywołuje Cie na głównych kanałach zamiast pisać na priv
- zawsze chce pomóc, każdego dnia pisze
jeśli ten opis pasuje do Ciebie to wyluzuj typie to tylko praca.
#pracait #programista15k #programowanie
Tylko, że moje przekonania to przekonania kobiety, więc nie myślcie, że nas tak świetnie znacie, bo potem właśnie jest tak jak jest, że żadna was nie chce.
@kolorowe_jarmarki: w samo sedno
Komentarz usunięty przez autora
@kolorowe_jarmarki: Piękna, nie przejmuj się głupolami, którzy próbują Ci wmówić jak być kobietą. Jesteś super taka, jaka jesteś. Niestety większość facetów tutaj tak ma, że musi się pokazać, dominować, ciągle coś sobie i innym udowadniać. Tak działają poradniki z YT i tag #przegryw :P Bardzo
Zaraz się dowiesz że jesteś cukiem, beta, w frendzonie i wszystkim tym co najgorsze.
Po prostu przegryw jako pospolity nieruchaj i koleś który nie ogarnia podstaw komunikacji międzyludzkiej a komunikacja między kobieta a mężczyzną to już kompletnie poziom NASA w jakiś sposób będzie musiał Ci #!$%@? ))¯_(ツ)_/¯
Obserwując od kilku lat wykop i tag przegryw, zauważyłem ze w 90% to Przegrywy maja sami że sobą problem ze swoim wzrostem, wyglądem etc a nie laski. Laski poza kilkoma jakimiś instagramowotinderowymi idealistkami marzacymi o przystojnym księciu na białym rumaku w postaci Porsche Panamera, szukają normalnego kolesia, ogarniętego, zaradnego i potrafiacego po mesku podejść do życia.
Zaradnosc, ogarnięcie i ogłada to jest coś co się z przegrywami