Witam, posiadam lg g4 i mam problem z powiadomieniami, otóż na własnym internecie powiadomienia po prostu nie przychodzą, wyjątkiem jest messenger i czasami gmail, wszystkie inne milczą. Na wifi ten problem nie występuje, jakieś pomysły?
@MaQu1337: ustawienia > sieci > dane komórkowe > i tu albo dla wszystkiego wyłaczasz ograniczenie danych w tle albo dla danej aplikacji wchodzisz i wyłączasz "ogranicz dane w tle"
@MaQu1337: drugie miejsce do spojrzenia to ustawienia > dźwięk i powiadomienia > aplikacje > i sprawdzasz czy nie są zablokowane powiadomienia dla interesującej cię apki
@uhu8: Nawet nie wiedziałem że taki taki tag istnieje, sorka. Nie mam ogarniczonego użycia danych, w powiadomieniach wszystko jest ustawione na normalne. ¯\_(ツ)_/¯
@MaQu1337: ok, nie zrozumiałem, i myślałem, że nie masz tej pozycji w menu. :-/ No to trochę jestem w kropce. Być może trzeba poszukać przy optymalizacji baterii
Witam, posiadam lg g4 i mam problem z powiadomieniami, otóż na własnym internecie powiadomienia po prostu nie przychodzą, wyjątkiem jest messenger i czasami gmail, wszystkie inne milczą. Na wifi ten problem nie występuje, jakieś pomysły?
i tu albo dla wszystkiego wyłaczasz ograniczenie danych w tle
albo dla danej aplikacji wchodzisz i wyłączasz "ogranicz dane w tle"
i sprawdzasz czy nie są zablokowane powiadomienia dla interesującej cię apki
Nie mam ogarniczonego użycia danych, w powiadomieniach wszystko jest ustawione na normalne. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_DkuttLNo9B41mmEVAxSCyRxxzGnuw5F8.jpg
Pobierzźródło: comment_bagoFtDb2AfkKX5mbZjXoQAtOBGLlju6.jpg
PobierzNo to trochę jestem w kropce. Być może trzeba poszukać przy optymalizacji baterii