Aktywne Wpisy
Pompa ciepła w domu który ma 220m2 po ziemi (parterowy) żre mi dziennie przy temperaturze 0°C na dworze po 96kwh dziennie z czego 3.74 kwh to dogrzanie wody. Dom był docieplany 10cm styropianu, same sciany ponad 16cm grubosci, mam same grzejniki nigdzie nie ma podłogówki, temperatura w części gdzie są sypialnie i pokoje utrzynuje się około 22 stopnie ale tam gdzie jest czesc uzytkowa mam 20.5, maksymalnie przy grzaniu na
źródło: 1000024102
Pobierz
Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

NHibernate obsługuje zwracanie wielu resultsetów z procedury czy nie? Bo szukam w necie i znalazłem sprzeczne informacje. Jedni twierdzą, że jest obejście przez CreateMultiQuery i w środku procka + puste SQLQuery żeby tylko widział kolejne resultsety. No tylko problem w tym, że jak wsadzę CreateSQLQuery w MultiQuery to mi wywali w mordę wyjątkiem:
Więc generalnie wygląda na to, że się chyba nie da?
nie widze artykułow na ten temat, możesz coś podesłać?