Wpis z mikrobloga

Nie wiem czemu idzie również hejt na Olę. Ja jej i tak gratuluję tyle cierpliwości do Marka. Widać, że dziewczyna cały czas się starała zagaić rozmowę, podpytać Marka co go interesuje, czy coś robił w życiu, itp. Niestety za każdym razem spotyka się ze ścianą, a raczej z betonem. Czytasz książki? Raczej nie. Latales na paralotni? Nie. Podoba Ci się mój pokój? A co mam powiedzieć... Po prostu ręce opadają. Parę osób pisało tu kiedyś, że Marek to taki tajemniczy i inteligentny. Ja się pytam w którym miejscu przejawia się jego inteligencja? Na początku może i sprawiał takie wrażenie, bo nic nie mówił. Ale jak zaczął, to wyszło z niego tylko tyle, że jest bardzo prostym człowiekiem i lata samotności sprawiły, że totalnie nie ma obycia. I też jest człowiekiem mało ciekawym świata, ma swoje małe gospodarstwo i tylko w tym mikro świecie funkcjonuje. Ani z nim pogadać nie można, bo każda rozmowa jest płytka. Widać to było przy rozmowie z Olą i jej siostrą. Ola nie tyle jest wyniosła co po prostu, mam wrażenie, wstydzi się go i sytuacji w której się znalazła. Mogła wcześniej zrezygnować, ale chyba nie brała zupełnie pod uwagę tego, że on ją wybierze, skoro różnice między nimi było widać na każdym kroku. A dalej trzeba brać udział w tej farsie.

#rolnikszukazony
  • 10
@Atiuszka: Po za tym sama zauważyła że on nie zadał jej prawie żadnego pytania. No może chyba tylko kto robił jej te zdjęcia.
@wilku88: Moim zdaniem on dobrze wiedział że ona go nie interesuje. Przecież widać także że on jest nią zupełnie nie zainteresowany. Nie zadaje jej żadnych pytań, nie wykazuje żadnej inicjatywy. Ba, w rozmowie przy stole z jej siostrą, on nawet nie rozumie pytań. Musiały obie ze trzy
Nie wiem czemu idzie również hejt na Olę.

@Atiuszka: IMO dlatego, że ona od razu zobaczyła, że koleś ma inteligencję emocjonalną na poziomie ameby, a do tego wiedziała, że nie chce być wybrana. Ale zamiast opuścić program i ułatwić mu wybór, ona wolała kręcić z niego bekę do samego końca, żeby potem finalnie móc zgnoić go jeszcze bardziej. IMO całość potoczyłaby się inaczej, gdyby Marek wybrał np. Anetkę. Może dziewczyna trochę