Wpis z mikrobloga

• 2542
I jak w tym kraju ma być dobrze... Nowy przystanek SKM Warszawa Koło, ledwo oddany do użytku, a już jakiś troglodyta z epoki kamienia łupanego musiał zaznaczyć swoją wyższość nad nowoczesną technologią. Monitoring jest oczywiście w takim miejscu, że szanowny troglodyta może spać spokojnie, więc nawet #policja nie pomoże.
#warszawa #polska
bunio244 - I jak w tym kraju ma być dobrze... Nowy przystanek SKM Warszawa Koło, ledw...

źródło: comment_O37e42d4QzssH2RH9Aa8unzdWMQTzJov.jpg

Pobierz
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bunio244 jak ma być dobrze jak ludzie widząc takiego ( tak czasami są świadkowie) odwracają głowę w drugą stronę? Tak samo jest jak chociażby gowniarze cokolwiek niszczą. To jest nie do pomyślenia dla mnie bo jak ja się wychowywałem to taki delikwent dostalby w------l a potem policja.
  • Odpowiedz
@bunio244: p------e tych co tagują na jakimś sprzęcie typu wyświetlacze i właności prywatne, jedyne na czym napierdałałem grafy to stare przystanki (bo te nowe są fancy) i jakieś mury, ew. skrzynki z prądem i transformatory
  • Odpowiedz
@bunio244 po pierwsze witam sąsiada ( ͡º ͜ʖ͡º) a po drugie tam od dwóch tygodni siedzi ochrona, która w założeniu miała pilnować tego przybytku.. zapewne do czasu oddania...jak widać coś nie pyklo...(,)
  • Odpowiedz