Aktywne Wpisy
xaxaxax +13
UWAGA NIEPOPULARNA OPINIA (a przynajmniej w internecie, gdzie najważniejsza jest emocjonalna manipulacja napędzająca wyświetlenia). Mieszkam w krakowie, mam samochód niespełniający norm #sct, płacę za wjazd zgodnie z prawem i mimo to JESTEM ZWOLENNIKIEM SCT. Wiecie co? Większość moich znajomych również jest za SCT.
90% artykułów i wpisów na ten temat jest tak obrzydliwie nacechowana emocjonalnie, że nie dziwie się skąd ludzie nabrali takiej narracji. Jesteśmy karmieni taką narracją, która się
90% artykułów i wpisów na ten temat jest tak obrzydliwie nacechowana emocjonalnie, że nie dziwie się skąd ludzie nabrali takiej narracji. Jesteśmy karmieni taką narracją, która się

annlupin +7
a tak wgl to jakie muzyczki do wina rano najlepiej
źródło: annlupin4456677
Pobierz

źródło: comment_VOO1DZrh5LkwmNvkwNVOboTljYPYsjaM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@interface:
@interface: hehe, walenie 5 letniej dziewczynki w odbyt- zahartuje sie.
Zahartowanie w walczeniu z rozkladajacymy sie zwlokami moze jej sie tak samo (albo prawdopodobniej nawet mniej) przydac w przyszlosci jak zahartowanie w gwalcie analnym, wiec nastepna lekcja powinno byc wyruchanie ja w dupe.
Super logika.
@Niegodoma: kiedyś córce kumpla (3-4lvl) powiedziałem, że to czerwone światełko w telewizorze to oko demona i tylko czeka aż zaśnie
XDXDXDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@interface
źródło: comment_0jFCHn8bgyE3zx7AthSR0SipOKyzBfAC.jpg
Pobierz