Wpis z mikrobloga

Jaka firma jest waszym zdaniem najlepszym pracodawcą dla inżyniera mechanika we Wrocławiu i godzinę od granic Wrocławia?
Wpiszcie w każdym komentarzu tylko po jednej firmie. Będziemy plusować najlepszy wpis.
Nie zapomnijcie o uzasadnieniu. Można oczywiscie podać kilka firm - w osobnych komentarzach. Po plusach wyłonimy zwycięzcę.

#wroclaw #praca #mechanika #inzynieria #cad #cnc
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Belzebub nie uważasz że trochę za wąski temat jak naw społeczność wykopu? Myślę że dotrzesz do max kilkunastu osób, takie głosowanie to chyba przerost formy nad treścią
  • Odpowiedz
  • 1
@padobar: może ale mamy taki ranking dla korpo we Wrocławiu - wiem że tam więcej wykopków pracuje bo zrzesza się różne działy gospodarki np księgowe, informatycy i sprzątaczki.
  • Odpowiedz
@Belzebub: ale ty szukasz pracy, czy jestes pracownikiem i chcesz podyskutowac?
I co rozumiesz przez prace inz mechanika? Bo to jest szeroki temat od jakosci, przez pomiarowca i konstruktora, do utrzymania ruchu i inz projektu.

Moze zarzuc jakims przykladem, jak wg ciebie to ma wygladac.
  • Odpowiedz
@Belzebub: Zależy co chcesz robić - jak chcesz się dużo nauczyć i mieć przy tym dużą samodzielność ale nie zarobić kokosów to Autoliv w Jelczu. Jeśli jednak masz już jakieś doświadczenie to są firmy, które doceniają wykwalifikowaną kadrę inżynierów mechaników jak np. Fanuc (tylko to tryb serwisant - obieżyświat)
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: chodzi o stanowiska bardziej typowe dla mechanika konstruktor, technolog, inż projektu. W dziale utrzymania też można pracować jako konstruktor-technolog-pomiarowiec-ślusarz i to będzie ok.
Pewnego dnia będę szukać nowej pracy.

Przykład
Whirpool - konstruktor AGD tworzywa sztuczne. Zarobki takie a takie. Nowoczesne rozwiązania systemowe takie i takie. (Nie napiszę nic o tej firmie bo nie wiem)
  • Odpowiedz
  • 0
@dzikiburek: no niech każdy napiszę swoje zdanie o jakiejś tam firmie. Nie tylko ja będę czytać ten wpis. Każdy sobie coś przeczyta i znajdzie dla siebie interesującego.
  • Odpowiedz