Wpis z mikrobloga

@Borni: Smiejmy sie z siebie... to zdrowe. Jezeli nie rozumiesz roznicy pomiedzy "jestem glupi" a "jestes glupi", to jestes glupi. Wytlumacz mi po #!$%@? na glowna leca wykopaliska w stylu "czarny okradl sklep w Wisconsin" ... tego tez nie rozumiesz?
@giku: Kompleksy robaka. Jeżeli ktoś jest głupi to nazwę go głupim niezależenie od rasy, narodowości czy przynależności do grup. Tylko moralni kastraci boją się wyrazić swoje zdanie bo "co ludzie powiedzo". Mam prawo powiedzieć, że seba demolujący autobus to patus i podludź jak i mam prawo stwiedzić, że murzyn demoujący autobus to patus i podludź.
@Borni: Tylko widzisz, jak chop jest bialy, to nie piszesz "bialy" albo "zolty" ... napiszesz Facet. A gdybym napisal "Katolik" demoluje autobus... przeciez mowie prawde, zaraz go wygoogluje i sprawdze czy jest katolikiem! Ale bys sie spienil co? Tyle apropos kompleksow. Moge o tym mowic, ale to jak grochem o sciane. Gdyby to bylo kilka przypadkow zlalbym, ale to tendencja, ktora widac na polskich portalach..
Tylko widzisz, jak chop jest bialy, to nie piszesz "bialy" albo "zolty" ... napiszesz Facet.

@giku: No wybacz, że żyjąc całe życie w miejscu gdzie jest 99.99% białych a preferencje religijne to Chrześcijaństwo albo ateizm to pisząc o tutejszych wspominasz o "mężczyźnie" a jak jest przyjezdny to podajesz więcej informacji.

W UK też precyzują np. "Eastern European" albo po prostu "Polak", kiedyś by pisali też o czarnych no ale dziś to