Wpis z mikrobloga

Może ktoś polecić najlepszy sposób przesyłki/transferu paczek Polska-Holandia? Jak to wyglada w praktyce? Miałam jechać sama busem z bagażem 4 wypchane torby i dwie walizki. Zastanawiam się czy na jedno nie wyjdzie, jezeli polecę samolotem, a bagaż nadam oddzielnie. Zawsze to 2h podróży, a nie 20h jazdy busem.

#zagranico #pracazagranica #holandia #podroze #samoloty
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@referentka: jedną podróżną torbę wieźli spod wschodniej granicy za ok 100zl. Nie wiem czy za 4 wezmą więcej. Jak możesz samolotem to bym się nie zastanawiał nawet
  • Odpowiedz
@nikita1: Prowincja Drenthe, okolice Assen
@hpiotrekh: Z tego co sie orientowalam mozna pakowac w duze pudla po ok 30-40 kg , za jedno takie ok 130 zl,kazde nastepne troszke mniej. Szukam firmy godnej polecenia,ewentualnie tanszej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@referentka: może szukaj na FB grup typu BUSIARZE UE XD albo zwykle przejazdy Polska-Holandia
jak ktoś jedzie większym autem to pewnie by zabrał ile trzeba bez liczenia paczek.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: @Simon420: busiarze z przewozem osób za moje w koncu 3 walizki i 4 torby po 60 eur liczyli,więc podziękowałam.
Kilogramów mam 60,zdecydowałam się na paczkidoholandii.com - 2 paczki do 30 kg za 180 zł. 3 dni robocze na usługę.

@garing: Dzięki za propozycję,ale zdecydowanie za późno ;)
  • Odpowiedz