Wpis z mikrobloga

Administracjo, do k---y nędzy. Ja chciałem być dobry i serdecznie powitać tych wyrzutków społecznych, ale k---a jak? Do wszelkich udanych związków potrzebne są kompromisy, a te chuje wchodzą tu z buciorami i nie chcą słyszeć o jakichkolwiek zasadach i prośbach. Chodzi mi o brak tagów we wpisach. Czy nie możecie coś z tym zrobić? Jeszcze się nie nauczyliście, że wykop tworzą użytkownicy? I oni mogą go zniszczyć? #gorzkiezale #oswiadczenie #t-----------a @wykop @maciejkiner @m__b
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciejkiner: Tak, ale są wpisy, do których przypisanie tagu byłoby siłowe i użyto by jakiegoś tagu raz, czy dwa. IMO idea tagowania jest przydatna przy jakichś eventach (#mecz) czy większej społeczności tagu, jak #rower, #programowanie, ew. te wszystkie inne tagi. Doszło by do tego, że ktoś używałby tagu np. #poprostuknysha, ale równie dobrze tego tagu mogłoby nie być.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Wymuszanie tagowania jest śmieszne. Generalnie z blipem to jedynym problemem dla mnie są ich badge, bo po nich można było zobaczyć, kto w tym serwisie jest aktywny i kto go buduje, a teraz daliście 40 czarnych mirków jakimś nołnejmom. Mieszacie dwie społeczności na siłę i jeszcze mieszacie przy tym kto tutaj 'mirkuje' i nabija Wam hajs.
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: z tagami masz rację, ale.. że nie toleruję, gdy ktoś zwraca się do mnie per "ch*", to niestety zgłaszam Twój post i... możesz w efekcie dostać bana, jak Tobie podobni wczoraj. Przypomnę stanowisko Administracji w tej sprawie (polecam tekst na dole obrazka):

http://c3201142.cdn.imgwykop.pl/comment_RiSFEU4CLUmfLxIg0mumUi6TFTMdrBo1.jpg

... i zaznaczam - nikt nie chce Wam niczego zmieniać, poza Waszym brakiem elementarnej kultury osobistej. Ciekaw jestem, ilu z Was odważyłoby się odezwać w taki
  • Odpowiedz
@ChrisVW: ja widzę, że Tobie wiecznie coś nie pasuje. Nie chcę do niczego zmuszać, ale jakby mi coś aż tak nie pasowało to po prostu bym sobie poszedł z takiego miejsca.

• Odpowiedz
@11mariom: ależ nie, to części z Was coś nie pasuje i to Wy, nie my zaczęliście od bluzgów na poziomie dworcowych meneli i opluwania nas, za sam fakt, że jesteśmy. Otóż jesteśmy ludźmi i nikt z nas nie toleruje chamów, którzy obrzucają nas mięsem. Dziecinnie proste. Jeśli rodzice Was nie wychowali w domach, to ktoś obcy musi to zrobić. Jeszcze prostsze. Bo to jest po prostu w interesie
  • Odpowiedz
@Espo: powiedz tak szczerze: czy naprawdę dziś już nie uczyć się w domach podstaw kultury osobistej? Pytam, bo ja własne dzieciaki tego nauczyłem - wiedzą jak należy się odzywać do obcych/starszych, ale także do rówieśników czy młodszych od siebie. Bo Twoja reakcja na "nikt z nas nie toleruje chamów, którzy obrzucają nas mięsem" pokazuje, że po prostu nie masz pojęcia o czym piszę - i to szczerze zupełnie. Nie, obrażanie
  • Odpowiedz
@Espo: spokojnie. Nigdzie nie napisałem, że na #blip.ie siedzieli tylko kulturalni ludzie. Było ich po prostu więcej. Różnimy się tylko tym, że ja zgłoszę każdego chama - niezależnie od tego, czy "pochodzi" z #wykop.u czy z blipa - bo dla mnie człowiek, jest człowiekiem i nie ma znaczenia, czego używa. Na blipie też miałem #czarnolisto - tyle, że przez 6 lat zebrałem
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Wprowadzenie obowiązkowych tagów to byłaby najdebilniejsza rzecz jaką kiedykolwiek wprowadzono na Wykopie. Jak to zrobicie to będę za każdym razem wymyślał sobie nowy tag z d--y przy każdym wpisie.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Nie przejmujcie się za bardzo tych hejtem twardogłowych wykopków. Nie wszyscy mają takie zdanie o tych nowych - ja jakoś na nich prawie nie zwróciłem uwagi, a tag blip musiałem dodać do czarnej, bo WYKOPKI sobie robiły jaja.
  • Odpowiedz