Wpis z mikrobloga

Administracjo, do k---y nędzy. Ja chciałem być dobry i serdecznie powitać tych wyrzutków społecznych, ale k---a jak? Do wszelkich udanych związków potrzebne są kompromisy, a te chuje wchodzą tu z buciorami i nie chcą słyszeć o jakichkolwiek zasadach i prośbach. Chodzi mi o brak tagów we wpisach. Czy nie możecie coś z tym zrobić? Jeszcze się nie nauczyliście, że wykop tworzą użytkownicy? I oni mogą go zniszczyć? #gorzkiezale #oswiadczenie #t-----------a @wykop @maciejkiner @m__b
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@11mariom: myślę, że takie upominanie przyniesie lepsze rezultaty, niż wymuszanie tagowania.

Czy mógłbyś poprosić Macieja o odpowiedź na moje pytanie? Prawdopodobnie ma mnie na czarnej liście i nie dostał powiadomienia ;/
  • Odpowiedz
@maciejkiner: to tylko pokazuje dziwne podejscie administracji

z dnia na dzień

Czy przenosząc konto z blip'a w ogóle musieli akceptować regulamin wykopu?

A oni powinni tez zrozmic nas wpada na do domu banda bezdomnych w ubloconych buciorach a my mamy się przyglądać jak nam demoluja kuchnie?
  • Odpowiedz
@maciejkiner: a nie możecie po prostu nie naliczać zaimportowanych wpisów? To co napisali na blipie to napisali na blipie, to co napiszą na mikro niech się liczy jako mikro.

@dimer: masz odpowiedź ^

• Odpowiedz
@maciejkiner: kto w takim razie o tym decyduje? Czy ta osoba orientuje się w sytuacji, słyszała o naszych protestach, widziała propozycję kamdza? Jeśli tak, to jak się do niej odniosła i jakie są szanse, że problem zostanie rozwiązany w ten sposób?
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Czyli generalnie,mamy wyczarnolistować wszystkich blipowych spamerów, i to mamy przed nimi uciekać

@dimer: dostali decyzje od kogoś wyżej łączymy z blipem więc połączyli, tro hę nawet mi żal @maciejkiner że musi nam tłumaczyć nie swoje grzechy...
  • Odpowiedz
@dimer: Maciej jako programista czyli tak jak ja musi wywiązywać się z założeń. Została podjęta decyzja o połączeniu tych portali został wyspecyfikowany problem, został zrealizowany jakimś nakładem roboczogodzin no i niestety klient nasz pan, a to nie byliśmy jego klientem.
  • Odpowiedz
@maciek_gi: pewnie jakby chciał to by się dało jakiś prosty dodatek napisać do greasemonkey, żeby te bez tagów wywalał, ale to obejście problemu.

@maciejkiner: jak blokowaliście politykę, bo się ktoś oburzał to zablokujcie wpisy bez tagów (albo chociaż dajcie taką możliwość tym co tego chcą)
  • Odpowiedz
@iniekcja: jest w tym odrobina logiki - znaleziska też musza mieć przynajmniej jeden tag. Wtedy nie byłoby treści wiszących w powietrzy, do których nie można dotrzeć przez jakąś subskrypcję. Wtedy jeszcze trzeba by wprowadzić przy znaleziskach możliwość wprowadzania dowolnych tagów (żeby ten z listy nie był obowiązkowy jeśli nie pasuje). Fajnie mogłoby to obrazować trendy :-)
  • Odpowiedz