Wpis z mikrobloga

@s4nskR: Proszę. Skoro w rzeczywistości nie umiesz pozbyć się ludzi którzy nie prezentują twoich poglądów, to chociaż w internecie będziesz udawał że ich nie ma. Rzeczywistość przeraża to trzeba uciekać do świata marzeń. Rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rodrrik13S: te poglądy są marginalne, nie interesuje mnie to żaden sposób i nie mam zamiaru czytając wpisy o tym, że 2 osoby w Jaworznie skrajnie lewicujące to jest ciekawostka.
Was przeraża rzeczywistość tak, że potraficie nazwać ponad 250 tysięcy Polaków faszystami bo poszli w Marszu Niepodległości.
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Flagę spalono tutaj kolego. I w filmie TVN-u także. Nie był to film ze spalania flagi jaoka. A zupełnie innej i naprawdę nie trudno to dostrzec.

Spałować każdego kto ma radykalne poglądy? Ciekawa propozycja.
R.....S - @Sweetaccpr0sa: Flagę spalono tutaj kolego. I w filmie TVN-u także. Nie był...
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Jeśli twierdzisz że dobrą metodą jest spałowanie sterowanych idiotów. To nie boisz się że ta definicja jest dość szeroka? Boje się żebyś ty się w niej przez przypadek nie znalazł. Kija ma dwa końce.
  • Odpowiedz
@Rodrrik13S: moje poglady to centrum, z delikatnym skrzywieniem w prawa strone(jezeli chodzi o aspekty patryjotyczne) wiec raczej ciezko mna sterowac, wiekszosc informacji najpierw sprawdzam a dopiero pozniej wyciagam wnioski, a nie jak antifa czy onr co powie odpowiednie medium i slepo wierze
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Polecam więc sprawdzić czy "antifa" ślepo wierzy w to co powie odpowiednie medium. Wydaje mi się że nie do końca wiesz czym ona jest, a rozkaz pałowania w takim wypadku trochę nie pasuje mi do "sprawdzam, potem wyciągam wnioski".
  • Odpowiedz
@AndrusZgc: Niewiele. Taka prawda niestety. Nie zmienia to faktu że flaga pojawia się na manifestacjach, grupy z Jaworzna uczestniczą w różnych akcjach. A samo jaworzno działa medialnie. Nie można więc powiedzieć że jest nieaktywne i niedziałające.
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: To akurat dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pamiętaj tylko że gdybyśmy tak sobie żyli w tym centrum, stałych "normalnych" poglądów to mogło by się to różnie skończyć. Osoby które setkę lat temu zginęły walcząc w strajku o 8 godzinny czas pracy i wolny weekend nazywano wtedy właśnie wywrotowcami i lewicowym ekstremizmem. A dziś ten czas pracy i weekend to raczej ostoja centryzmu.
  • Odpowiedz