Wpis z mikrobloga

• 236
Nosz k---a. Wysłałem córkę z jej chłopakiem na zakupy do Auchana na ten wolny weekend. Młodzi dobrze zarabiają, ale tego się nie spodziewałem... Wierzyłem w nią, ale chyba zawiodłem jako rodzic...
Teraz negocjuję za co mam oddawać. ( ͡ ͜ʖ ͡)
#truestory #polakicebulaki #zakupy #logikarozowychpaskow #promocje
ziemniac - Nosz k---a. Wysłałem córkę z jej chłopakiem na zakupy do Auchana na ten wo...

źródło: comment_LcWO2jhbtIDk2DET2aK533yBey3jh6rr.jpg

Pobierz
  • 163
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziemniac: Załóż drugi wątek na temat tego napiwku, to otworze popkorn do komentarzy. Zaczynam Ciebie lubić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@heterodewiant44: to powiedz mi, czemu jak kupuję mięso w Kerfurze, to po 2-3 dniach jest do w-------a jeśli się nie zamrozi, a z Auchana dłużej mi trzyma?

Serio codziennie kupujesz p--o btw? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
. Znajdź mi sklep w W-wa gdzie kupię warzywa / owoce / pieczywo / mięso dobrej jakości nawet za 600 ziko dla dwóch osób per msc. ?

@piotrlionel: w lato polecam Halę Mirowską w kwestii owoców i warzyw. Mięso kupowałem w sieci mięsnych Ejart. Chleb jak chcesz naprawdę dobry to trzeba sobie upiec albo faktycznie wydać trochę więcej niż w markecie. Można sobie piec w maszynie - mniej roboty niż
  • Odpowiedz
Hm. Na wsi to normalne że jak się pojedzie na zakupy do większej miejscowości to rachunek opiewa na 300-500 zł bo to są zakupy na tydzień półtora.
  • Odpowiedz
@stulejka-z-przerzutami: Więc totalnie nie mam pojęcia nad czym się osoby wyżej srają xD 5 kg karkówki to nic nadzwyczajnego, Ot, większy obiad albo grill, ryby wiadomo że nie są tanie więc wiadomo ze trzeba za nie więcej dać.

Przynajmniej dziś będzie przez kilka godzin iks de na twarzy xD
  • Odpowiedz
@Hannahalla nawet ja na sylwestra kupiłem 3kg karkówki na 3 osoby, w sumie to dwie xD

Często też dla siebie kupuje po kilka kg kurczaka i mrożę, gdyż staram się jeść 0,5 kg mięsa dziennie i tyle...
  • Odpowiedz