Aktywne Wpisy
JaX92 +86
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +44

źródło: comment_ixDd5ILoQ8391hxZ89BaHLUoa57LtfTL.jpg
PobierzNajlepsze wyjście to niechodzenie w futrach ani prawdziwych, ani tych szutcznych.
Niektóre skórzane buty mam > 5 lat, można je naprawiać, olej i pasta i wglądają jak miesiąc po zakupie.
Plastików tak nie wypastujesz. A skóra bydlęca, jeszcze garbowana i barwiona ekologicznie nie dosyć, że wytworzenie ma mniejszy wpływna środowisko to jest biodegradowalna.
A
'Adidasy' będą siedzieć w ziemi milion lat.
no właśnie. Nowiutka czapka z lisa byłaby znacznie lepsza. Jakość poliestru jest taka, jak futer z lat 70
Ugabuga buruburu, czytaj to co napisałem wcześniej.
No i fajnie.