Aktywne Wpisy
ATAT-2 +61
Nawiązując do wczorajszej dyskusji o pijanych kierowcach (i tradycyjnie atakowania 'złego prawa') napiszę swoją niepopularną opinię - dopuszczalna ilość alkoholu we krwi dla kierowców powinna wynosić 0 promili (słownie - zero).
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
źródło: image
Pobierz
OrzechowyDzem +391
źródło: auVkWpzsxwfB5Sj2
Pobierz

Siema, mam taki problem, iż gdy xperia z1 moja się nagrzewa to bardzo szybko lecą procenty, nagrzewa się w pobliżu aparatu i także podczas wyłączonego ekranu spadają procenty nie wiem czego to jest problem, potrzebuje na troche dluzej ten telefon, w ustawieniach pisze ze jeszcze 5 godzin a tak naprawde 1,5 na pewno w trybie czuwania. W użyciu baterii mam Ekran 7% komórka w tr. gotowości 5% system android 3% i system operacyjny android 2%, spadło mi już 40% w trybie czuwania...... długo się ten telefon ładuje i wkurza mnie to i nie nie jest to spowodowane nadajnikami play ani wifi. Jak coś to cały czas mam stamina mode.
A tak z ciekawości to jest Sony Xperia XZ1 czy Sony Xperia XZ1 Compact?
Ja bym już szykował kasę, bo za jakiś czas telefon po prostu padnie.