Aktywne Wpisy

sqrvol +6
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Nighthuntero +43
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz

Jestem dość mocno przekonana, że Seto Utsumi to książka dla osób mających dobre doświadczenia z liceum… czyli raczej dorosłych. Spodoba się lubiącym Taniguchiego czy Asano, a GTO już niekoniecznie. Czy warto to czytać przed trzydziestką? Nie mam pojęcia, spróbujcie i dajcie znać. Dla mnie samej manga Konomoto nie była tylko okazją do wspominania, po prostu przyjemnie mi się ją czytało, trochę medytacyjnie. Na pewno zostawia czytelnikowi dość oddechu, żeby pozastanawiać się nad społeczeństwem, w którym żyją bohaterowie, jego zróżnicowaniem ekonomicznym i nastawieniem na sukces rozumiany w dużej mierze jako ciężka praca. To spokojna historia pozwalająca na refleksyjność i na poczucie całkiem wyraźnej sympatii do dwóch chłopaków gadających sobie na schodkach. Recenzja mangi Seto Utsumi Volume 1
#recenzja #komiks #komiksy #manga
źródło: comment_iBVcbMCZo7R5h7Vtd3ANDPoNAVkGfxCA.jpg
Pobierz