Wczoraj byłem na II turze wyborów u mnie na wsi. Wchodzę do szkoły... a tutaj sentymentalna podróż do lat 80-90. Nic się nie zmieniło od 30lat. Ale żenada.
@marw007: takie okna mieliście 30 lat temu w szkole? Farba na ścianach zapewne też nowa.. A swoją drogą - jeśli w szkole nie byłeś od 30 lat to rozumiem, że teraz pierwszy raz po tylu latach głosowałeś?
@marw007: no i szkoła nie jest priorytetem, tak było zawsze jak chodziłeś 80-90 czyli wtedy co ja to zapewne mówiłeś ze sam wysadził byś szkołę, albo spalił ( ͡°͜ʖ͡°) a teraz to strach coś takiego napisać
Co tu dużo mówić. Szkolnictwo w naszym kraju kuleje mocno. Już w przedszkolu muszę dzieciakom sale malować i wykładzinę zmieniać bo syf i malaria. Muszę im kupić kartki i kredki, książeczki, farbki i inne pomoce naukowe. Gdyby nie rodzice to dzieciaki patrzyłyby w tym przedszkolu przez cały dzień w sufit... do tego brudny.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Wchodzę do szkoły... a tutaj sentymentalna podróż do lat 80-90. Nic się nie zmieniło od 30lat. Ale żenada.
źródło: comment_JVSfUlSwxLuSuKLfP5YwYvcKJiS9SjT9.jpg
PobierzA swoją drogą - jeśli w szkole nie byłeś od 30 lat to rozumiem, że teraz pierwszy raz po tylu latach głosowałeś?
źródło: comment_NdZJYQHikvKf0DY6WEGQiRm3cFn16QCy.jpg
Pobierzźródło: comment_ijhVxgfgHrfNvJEplsE41qOAfjr3hC3p.jpg
Pobierzźródło: comment_0I829Am7bo8TkiyQaqXTPy7GSH8wQIEy.jpg
Pobierz@husky83: Oho, mamy tu zwyrola co najchętniej by widział przymus głosowania pod karą XDD