Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +375

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

@rastaffan
@Arveit
#czarnolisto isto
Potem przez takie antynaukowe elementy jak ty rodza sie ruchy antyszczepionkowe czy inni wykolejeńcy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@rastaffan: To naprawdę nie jest wiarygodne źródło, kwiatki w stylu: "Radiation accumulates over time and never goes away." przerażają...
Komentarz usunięty przez autora
Jakbys nie mogl tego na jakis hosting video wrzucic...
@Mareczek676 @suszySusz @dobrzecisiewydaje @michal0173 @maty666 @leezee @Arveit @stralbas
Sorry że jeszcze raz wołam
https://m.youtube.com/watch?v=na2o6P4O8Lk