czy ktoś mi powie czy to jakiś bug w #eu4 w zakresie minimalnej autonomii? Powinno być 65% (terytorium - 10 % za rząd) a w zasadzie to jeszcze +10% za korupcję
Z toltipoów wynika iż korupcja zwiększa minimalną autonomię ale u mnie to nie działa w żadnej prowincji.
@FreeSheep Źle to rozumiesz. Gdybyś miał powiedzmy 20 korupcji i brak reform to wtedy minimalna autonomia to 10%(0,5 za każdy punkt), chyba, że prowincja nie jest w state lub kompani handlowej, to wtedy normalnie 75%
@Pieko: Czyli w kamapniach handlowych limit 75% nie obowiązuje. OK
Ale skad pomysł że reformy niwelują wpływ korupcji? W prowincjach terytorialnych (nie stanach) które mam - mam 65% czyli 75% obniżone o 10% z reform a wpływu korupcji nie widzę. Mam 10 korupcji więc winno być +5%
To samo w prowincjach stanach - z uwagi na korupcję powinien mieć 5% a mam 0
czy ktoś mi powie czy to jakiś bug w #eu4 w zakresie minimalnej autonomii? Powinno być 65% (terytorium - 10 % za rząd) a w zasadzie to jeszcze +10% za korupcję
Z toltipoów wynika iż korupcja zwiększa minimalną autonomię ale u mnie to nie działa w żadnej prowincji.
źródło: comment_eWD5lIkhdhuXRKS8hJNEtqYQOBWJF7rp.jpg
Pobierz0, nie ma co pokazywać.
Czyli w kamapniach handlowych limit 75% nie obowiązuje. OK
Ale skad pomysł że reformy niwelują wpływ korupcji? W prowincjach terytorialnych (nie stanach) które mam - mam 65% czyli 75% obniżone o 10% z reform a wpływu korupcji nie widzę. Mam 10 korupcji więc winno być +5%
To samo w prowincjach stanach - z uwagi na korupcję powinien mieć 5% a mam 0