Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

https://paste.ofcode.org/kT9WaMrqSkTptdgJi6Cn5t
#python #programowanie #januszeprogramowania
źródło: comment_ifA0iG0ZPfkKLRBXUCzKH4p1a1NHS9Rv.jpg
Pobierzpętle n--------ą się same, ale rzeczywiście nie o to mi chodzi, a nie wiem jak to zmienić by było ok
@matthosu: tyż nie, co minutę licznik jest ustawiany znowu na 60. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wariat_Z_Mokra_Glowa: masz, przerób sobie
I nie wiem jak zrobić żeby te funkcje działały sobie w tle, podczas gdy ich wyniki będą wyświetlane jako czas w printach
Dał mi pomysł, a ja teraz nie umiem go zrealizować...
A ten twój kod to za wysoki lvl na mnie, nie ogarniam dokładnie :c
Kurcze trzeba jeszcze tutoriale pooglądać chyba :/
@Sedd polecisz jakiś tut? Najlepiej po polsku bo nie tylko z pythona jestem noobem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
tak jakbym wiedział, to to by było najprostsze, a nie ukrywam chciałem tak na początku zrobić
chyba znalazłem coś