Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Cześć, mam pytanie czy jest jakaś opcja/metoda dzięki któremu document.querySelector() pobrał grupę elementów? Tworzę dynamicznie określoną przez użytkownika ilość o ID "item1" "item2" itd. (1,2 ... są dodawane względem ilości wykonań pętli). Ten querySelector też mam w pętli i chcę tam jakoś przypisać to #item + i żeby mi wszystkie elementy odczytał.
Z góry dziękuję za pomoc
Komentarz usunięty przez autora
Chcę pobrać elementy #item + i
źródło: comment_AwNcrxTaqB5CJ1wrXDIyor9WuZ3m38KT.jpg
PobierzOgólnie to cały ten kod będzie do przepisania, masz tu tylko przykład jak możesz sobie pobrać wszystkie elementy i przypisać do nich eventy: https://pastebin.com/Yaz6u8Gp
Będziesz musiał jeszcze do każdego elementu przypisywać i przechowywać współrzędne x i y.