Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +221
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

źródło: comment_ph9q9Ld4hrnnJk7B9ESSUHS07Qofe40H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie dziwię się wcale, że zareagowała w taki właśnie sposób a idiota jeden z drugim może będzie miał nauczkę.
Wyobraź sobie, że to Ty stoisz w kolejce.
Przed Tobą jakiś małoletni koleś z telefonem skierowanym w Twoją stronę - nagrywa i się głupkowato śmieje.
Za Tobą drugi małolat, który wykonuję taki a nie inny ruch i też się głupkowato
No ale że normalnych coraz mniej to się skończyło jak się skończyło.
Tak przy okazji to czytałem na reddicie, że jakiś prawnik szukał danych tego chłopaka, bo chciał mu wygrać sprawę o odszkodowanie. Chociaż na reddicie każdy może pisać co chce, więc nie wiadomo czy to prawda, szczególnie na /r/mgtow :p
Bo normalna bałaby się zareagować.
Normalnych właśnie coraz więcej. Niestety, mój wiejski lancelocie. Skończyły się już czasy życia zgodnie z mottem "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije".
Komentarz usunięty przez autora
@krzysztof-es-545: akurat nie zdziwiłbym się jakby jakiś mgtow nawet dla własnej satysfakcji sądził tę kobietę. Siedziałem trochę tam i nie uwierzyłbyś co tam niektórzy użytkownicy robią tylko dlatego, żeby przysłowiowo "napluć do ryja" jakiejś zrytej babie.
no właśnie tutaj to
@nosfebartu: tak, tak.