Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Komentarz usunięty przez autora
Starym truchłem może być twoje 8 letnie g---o z reichu. Od kiedy to o stanie samochodu świadczy jego wiek?
@cwlmod: kurde, wystarczy raz na miesiąc wskoczyć na obwodnice i dogrzać silnik. 10-20 minut styka i masz spokój. Ale nie, po co, lepiej zatrzeć silnik. Tak tak, znam takie przypadki. Dizel, blisko do pracy, zima. Ze mną możesz dyskutować mateusz ale z fizyką to ty nie szarżuj.
Po prostu piękne( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, jesteśmy wygodni i nie g---o mnie obchodzi co są debile z ruchów miejskich myślą dopóki nie dorwą się do władzy. Skoro utrzymanie samochodu jest zacznie tańsze od zbiorkomu + taxi i nieporównywalnie wygodniejsze i zdrowsze od opcji z samym zbiorkomem to oczywiste jest że auto należy kupić.
A ja będę bo nie mam zamiaru tracić czasu pod prysznicem żeby dotrzeć do pracy.
Niech się miasto korkuje. To włodarze mają zapewnić żeby były
Ps: przed wyjsciem do pracy i tak bierzesz prysznic wiec ten czas tak czy siak „tracisz” na pojscie do pracy...
Skończmy już rozmowę bo jesteś jednym z tych ludzi z głową w dupie co jedną linią dojeżdżają do
Ps: Co do prysznica
Mnie cały czas przechodzi przez myśl, że w miastach żyje plebs intelektualny, który trzyma głowę w dupie i nie potrafi zauważyć że nie wszyscy maja taki zajebisty dojazd.
Jeśli nie pracujesz na budowie, to nie jest to standard higieniczny tylko twoje wygłupy. Jak wolisz.