Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Co do higieny to nie bede wdawal sie w dyskusje, bo nie tego dotyczy ten offtop
O dokładnie o takich ludziach jak ty pisałem. Dupki mają szczęście mieć świetną lokalizację mieszkania i w dupie mają całą resztę. Może powinno się was lepiej opodatkować, żebyście skłądali się na zbiorkom dla ludzi którzy właśnie mieszkają na białołęcę.
Mój kumpel kupił tam mieszkanie, a pracuje przy rondzie
Dzielnica MIASTA WARSZAWY źle skomunikowana? - wina osób kupujących tam mieszkania
Nie masz dobrego połączenia do pracy, gdzie samochodem jedziesz 10 razy krócej? - jesteś śmierdzącym leniem, który woli wygodne auto niż śmierdzący i przeładowany zbiorkom
@lukaszzz: Mam nadzieję że twoja firma zrobi cię w c---a i przeniesie siedzibę, tak żeby musiał objeżdżać połowę Warszawy
Pozostanę przy swoim i życzę ci rowerowania wśród spalin w korku. Im mniej idiotów w mieście tym większa szansa, że ulice nie zostaną zmniejszone
No i dalej nie odpisales gdzie czlowiek pracowal kupujac swoje wlasne M ale dolary przeciw orzechom ze na lewym brzegu ;)
A co do rowerkowania w spalinach to filtr kabinowy rowniez