Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Ps. Mieszkam w DE
@Joze: 3 godziny w jedną stronę, powodzenia
Wniosek: potrzebuje auta. Przy okazji c--j w dupę ruchom miejskim.
Czasami są sytuacje gdy potrzebujesz auta i nie obchodzi cię to że jest katowane na
i Tak jeżdze dieslem w większości do sklepu może z 500m
@chaberr: Co? XD
Jeżeli tym Niemcem będzie koleś mieszkający na wsi to tak. Jednak w mieście to żyją Niemcy "centusie" i tak oszczedzają jeżeli mogą jechać rowerem 2km do sklepu. Nawet mieszkańcy osiedli z podziemnymi parkingami tak robią. Nie wiem skąd ten stereotym Niemca srającego
Kup sobie auto nowe lub kilkuletnie z prawdziwym przebiegiem to też nie będziesz miał problemów nawet jak jeździsz kilometr do pracy.
Aha - bilet na busa, w takich miasteczkach jest droższy, niż benzyna do auta.
@Crow7422
Gry przyjechałem do Niemiec to przez kilka miesięcy do pracy chodziłem piechotą. Firma jest jakiś kilometr za miastem "w strefie firm". Gdy pewnego wieczoru po drugiej zmianie wracałem do domu to zatrzymał się przy passat Polizei.
Policjanci pytali czy mi się auto zepsuło, bo idę pieszo i czy mogą pomóc...