Wpis z mikrobloga

https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/dell-inspiron-15-5577-15-6-intel-core-i5-7300hq-8gb-ram-256gb-dysk-gtx1050-grafika-win10.bhtml

Czy to jest dobra opcja? Są jakieś acery, lenovo legion i inne takie, również z 8gb/256gb ssd/gtx1050 4gb. Jakieś szczególne różnice? Może lepiej wybrać coś innego? Pojda na tym wiedzminy, gta 5 i inne takie? Wszelkie opinie i info mile widziane.

#laptop #szukamlaptopa #pcmasterrace #laptopy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DejanL: tak, acer nitro jest spoko laptopem, ogolnie w cenie ok 3,6k juz zaczynaja sie z gtx1050TI, ktora jest wydajniejsza od zwykłej 1050, ale bez ssd dysku, ktory bys musial dokupic pozniej jak budzet napięty.
  • Odpowiedz
@kirk85: Dzięki za info. Generalnie mam jeszcze inne wydatki i chyba nie będę miał hajsu, żeby dokładać jeszcze więcej do laptoka. Pomijając to, że dysk można dorzucić, a karty graficznej już nie zmienię to:

SDD+gtx1050 vs HDD+gtx1050ti co byloby bardziej wydajna opcja?
  • Odpowiedz
@DejanL: opcja numer 2 z gtx1050TI - wszystkie gry bedą Ci śmigać dobrze, a ssd zawsze w przyszlosci mozesz dokupic 120gb na system i programy w promocji, karty nie zmienisz, a dysk to i za rok mozesz dorzucić, tylko patrz w opisie by ten HDD miał 7200rpm, a nie 5400 (bo ten to wolny dosyc)
  • Odpowiedz
ja bym szedł w lenovo legion y530. Bardzo solidnie wykonany, daję radę najnowszymi grami. i masz lenovo premium care, 5 dni na naprawę.albo oddają kasę i laptopa. dla mnie akcja w punkt.
  • Odpowiedz